są to strony hazardowe pod przykrywką skinów które maja odpowiednie ceny w grze można je sprzedać i z tego co mi wiadomo, wypłacić pieniędzy nie można ale można kupić gry na steam.
Możesz dany skin wystawić na przykład na aukcje allegro, wtedy otrzymasz realne pieniądze.
Skrypt do losowania to tylko mała część tego, co należy wykonać.
Po pierwsze- połączenie strony z kontem steam. Do użytkownika powinna za pośrednictwem strony (po wcześniejszym podaniu wcześniej tradelinka) przyjść oferta wymiany z danym botem. Myślę, że nie jest to szalenie trudne bo bardzo wiele stron taki skrypt połączenie posiada, wręcz jestem prawie pewien, że znajdzie się gdzieś gotowy skrypt na to.
Kolejna sprawa to przeliczenie wartości wysłanych skinów i zapisanie ich wartości jakoś do bazy danych przypisując je danemu użytkownikowi.
Dopiero na koniec losowanie użytkownika spośród tych wszystkich wysłanych skinów, czy raczej odpowiadającym im wartości i odliczenie procentu.
Tak to wygląda na moje oko. Ogólnie bardzo dużo roboty, jednak strony tego typu powstają jak grzyby po deszczu, więc albo wszyscy inwestują w dobrego programistę i po prostu kupują taką stronę, albo są gdzieś do znalezienia gotowe skrypty, poradniki, czy coś.