• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Pytania bez odpowiedzi - powrót funkcji [ankieta]

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
451 wizyt
pytanie zadane 21 września 2015 w Sprawy forum przez Patrycjerz Mędrzec (192,320 p.)
Witam,

kiedyś (nie tak dawno temu) była na tym forum możliwość przeglądnięcia pytań, które nie uzyskały odpowiedzi. Dzięki temu każde pytanie miało równe szanse, ponieważ osoba, która znała na nie odpowiedź, mogła np. odwiedzić forum później, a nie zostawało ono przykryte nowszymi i było dostępne w wygodny sposób. Teraz sytuacja ma się odrobinę inaczej...

Z tego powodu chciałem się zapytać was, co o tym myślicie? Czy ta funkcja była bardzo potrzebna i poprawiała korzystanie z forum, czy raczej zapychała tylko miejsce na pasku nawigacyjnym i nikt jej nie używał? Także czy jesteście skłonni do jej powrotu? Ja np. ten fakt przyjąłbym z otwartymi rękami.

Będę bardzo wdzięczny za głosy oraz dłuższe opinie w postaci odpowiedzi.

Pozdrawiam!
Możliwe odpowiedzi:
Ta funkcja była bardzo przydatna. Z chęcią zobaczyłbym ją z powrotem. (19 głosów, 90%)
Ta funkcja nie była zbyt przydatna. Lepiej, że jej już nie ma. (0 głosów)
Dla mnie to obojętne, czy jest, czy jej nie ma. (2 głosów, 10%)

3 odpowiedzi

+3 głosów
odpowiedź 21 września 2015 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,090 p.)
wybrane 21 września 2015 przez Patrycjerz

Najlepsza
Funkcja ta jest bo jest wbudowana w skrypt, na którym stoi nasze forum. Jedyne co to nie ma do niej linku w menu, ale jeśli chcesz z niej skorzystać to żaden problem :)

https://forum.pasja-informatyki.pl/unanswered
komentarz 21 września 2015 przez Patrycjerz Mędrzec (192,320 p.)

Dzięki. Znaczy się... znałem ten adres, ale go sobie zapomniałem. Oczywiście wolałbym, aby ta funkcja była dostępna dla wszystkich wink

komentarz 21 września 2015 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,090 p.)
No to już pan Mirosław musiałby gdzieś umieścić link do tego ;)

Chyba nie godził mu się on z layoutem strony smiley

+2 głosów
odpowiedź 21 września 2015 przez niezalogowany
Nie rozumiem, dlaczego Mr. Zet usunął tyle fajnych ikonek z górnego paska. Nie ma tych "najgorętszych pytań", nie ma właśnie pytań bez odpowiedzi itp. itd. Tak, wiem, że ta strona http://www.miroslawzelent.pl/questions nadal istnieje, ale szkoda, że już się jej nie używa. Wiem też, że Pan Mirosław lubi ten minimalistyczny, "Windowsowy" styl, dlatego pewnie lubi mieć pasek bez masy gadżetów i nie do końca potrzebnych rzeczy, ale mnie dwa razy grubszy pasek by nie przeszkadzał. A do tego i tak jeszcze nie jest do końca zapełniony ;)

Też sądzę, że na pasku nawigacyjnym jest jeszcze odrobinę miejsca smiley

komentarz 21 września 2015 przez niezalogowany
No, w sumie to zależy od rozdzielczości ekranu, bo na moim starym latopie jest już mało miejsca, a na nowym jest więcej, ale i tak MNIE by nie przeszkadzał większy pasek, dobrze by było mieć więcej możliwości ;)
+1 głos
odpowiedź 21 września 2015 przez mrcnsct Nałogowiec (36,390 p.)
Jestem za, czasami tam zaglądałem.

Podobne pytania

–3 głosów
4 odpowiedzi 653 wizyt
pytanie zadane 25 czerwca 2024 w Sprawy forum przez niezalogowany
+12 głosów
6 odpowiedzi 1,508 wizyt
pytanie zadane 8 kwietnia 2016 w Sprawy forum przez Patrycjerz Mędrzec (192,320 p.)
+4 głosów
10 odpowiedzi 753 wizyt
pytanie zadane 16 października 2015 w Sprawy forum przez Patrycjerz Mędrzec (192,320 p.)

93,395 zapytań

142,388 odpowiedzi

322,566 komentarzy

62,753 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...