• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Chciałbym założyć strone o temacie rękodzieła mojej najbliższej.. Jest możliwość pomocy

+2 głosów
251 wizyt
pytanie zadane 18 lipca w HTML i CSS przez niezalogowany

Chciałbym założyć strone o temacie rękodzieła mojej najbliższej.. Jest możliwość pomocysmiley

związane z odpowiedzią na: Stworzenie strony internetowej
komentarz 18 lipca przez Pumpkin2003 Użytkownik (900 p.)
Webflow lub WIX - polecam te dwa serwisy.

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 18 lipca przez xyz26v Początkujący (320 p.)
Istnieją rozwiązania w postaci kreatorów stron. Zależy też od typu strony - prezentacja czy np coś w rodzaju sklepu? To chyba jest mniejszym kosztem (sam nie korzystam z kreatorów, nie wiem jak z odpłatnością) niż zlecanie tego komuś z wygórowanym cennikiem.

Jeśli chodzi o wrzucenie strony na serwer to można śmiało pisać do mnie, chętnie spróbuję pomóc. I można to też zrobić samemu.
pytanie zadane 18 lipca w Ogłoszenia, zlecenia przez niezalogowany
zmienione kategorie 18 lipca przez Arkadiusz Waluk
Prace w rękodzielnictwie
1
komentarz 18 lipca przez niezalogowany

@xyz26v, Wielkie Dzięki za odpisanie.i pomoc.. noo raczej tak będzie bo budżet zerowy

komentarz 20 lipca przez Pumpkin2003 Użytkownik (900 p.)
Jak zrobisz sam stronę (w oparciu o generator), to też będzie w pewnym sensie forma rękodzieła!
1
komentarz 21 lipca przez Oscar Nałogowiec (29,420 p.)

Istnieje taki portal jak etsy rodzaj marketu m. in. dla rękodzieła. Chyba na początek warto skorzystać z ich oferty, jeśli działalność się rozwinie to może warto będzie zrobić własny sklep. Sam korzystam w tego portalu jako kupujący - niektórzy twórcy oferują tam m. in. same projekty do własnego wykonania (mi chodzi o techniki CNC - drukarki 3D lub wycinarki laserowe) . Są także twórcy z Polski. Zawsze to jakieś miejsce, które przyciąga zainteresowanych. Oczywiście niezależna strona z jakąś prezentacją autora i dzieł oraz linkiem do etsy dla dokonania zakupów nie zaszkodzi. Jako kupujący nie wiem jak to wygląda od strony finansowej, czy dużo zdzierają dla siebie.

Podobne pytania

–1 głos
1 odpowiedź 452 wizyt
–2 głosów
1 odpowiedź 830 wizyt
0 głosów
5 odpowiedzi 656 wizyt
pytanie zadane 25 października 2018 w HTML i CSS przez Rekert Użytkownik (530 p.)

93,777 zapytań

142,736 odpowiedzi

323,388 komentarzy

63,381 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...