Siemanko!
Przychodzę do was z problemem dotyczącym samsunga galaxy j1. Od pewnego czasu borykam się z jego starym oprogramowaniem. Gdy próbowałam uruchomić telefon wyskakiwał mi błąd oprogramowania androida i jego opcje do wybrania. Zaczęłam wyszukiwać w internecie jaką opcje wybrać w takiej sytuacji. Po wielu próbach i błędach Samsung nie wskazywał żadnych zmian a na ekranie wciąż pojawiało się to samo. Do tego myślę że istotną informacją jest pojawiający się wykrzyknik w górnym lewym rogu telefonu. Nie wiedziałam co zrobić w takiej sytuacji bo ciągle szukałam jakiś wskazówek w internecie a każdy pokazywał to samo a w moim przypadku i to nie zadziałało. Odstawiłam telefon na jakiś czas i ponownie próbowałam to naprawić, chciałam go włączyć natomiast ekran był czarny i nic się nie działo i tak jest dotychczas. Dodam jeszcze że po podłączeniu telefonu do ładowarki nic się nie dzieje. Chciałbym się dowiedzieć czy aplikacja Odin da sobie radę z tym przypadkiem czy telefon jest już całkowicie nie do użytku? Albo czy zamiast odina jest jakiś inny sposób aby włączyć go bez utracenia danych? Obawiam się że jego żywot już się zakończył ale może zna ktoś sposób jak mi pomóc. Bardzo mi na tym zależy :)
Z góry bardzo dziękuje!!