• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Czy identyczny klucz aktywacyjny danego programu zadziała na tym samym laptopie przy zmianie Win10 na Win11?

0 głosów
115 wizyt
pytanie zadane 22 kwietnia w Systemy operacyjne, programy przez Krzysiek_34 Mądrala (6,640 p.)

Witam.

Dopóki korzystałem z Windowsa 10 na laptopie Dell, to miałem wykupiony klucz aktywacyjny do pakietu MS Office 2013 Professional Plus (Word, Excel itd itd). Po kilku latach korzystania z Windowsa 10 pozbyłem się tego systemu i teraz korzystam z Windowsa 11. Klucz aktywacyjny składający się z 25 znaków (XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX) działał mi przez kilka lat na Windowsie 10.

Czy identyczny klucz aktywacyjny tego pakietu Office albo innego programu - zadziała na tym samym laptopie przy zmianie Win10 na Win11?

komentarz 23 kwietnia przez Wiciorny Ekspert (283,300 p.)
Oryginalny klucz, tak -  bez problemu

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 23 kwietnia przez Osse Stary wyjadacz (11,010 p.)

Jeśli tu nie znajdziesz odpowiedzi skontaktuj się z MS aktywacja

komentarz 23 kwietnia przez Krzysiek_34 Mądrala (6,640 p.)
Odwiedziłem stronę:

https://key-soft.pl/office-2013-klucz

...i ktoś mi tam odpisał na czacie, że identyczny klucz aktywacyjny zadziała na tym samym laptopie przy zmianie Win10 na Win11. Niedługo przekonam się czy ten ktoś miał rację...

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 737 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 335 wizyt
pytanie zadane 14 maja 2020 w Sprzęt komputerowy przez Vineq Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 1,145 wizyt

93,729 zapytań

142,668 odpowiedzi

323,283 komentarzy

63,288 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...