• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Instagram / media społecznościowe

Mały hosting, OGROMNE możliwości
–1 głos
177 wizyt
pytanie zadane 16 marca w Bezpieczeństwo, hacking przez Ciekawska1234 Nowicjusz (120 p.)
Cześć,  nawiedza mnie ciągle jeden profil na Instagramie , oglada każda relacje , profil oczywiście bez zdjęcia zero obserwujachych , centralnie konto stworzone do obserwacji . Czy da się sprawdzić lokalizację, e mail nr telefonu cokolwiek żeby się dowiedzieć kto to ??

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 17 marca przez Wiciorny Ekspert (283,260 p.)
Nie jest to możliwe, choćby na chłopski rozum- wyobraź sobie, że ktoś mógłby tak sprawdzać dane ludzi, randomowo... bez podstawy i przyczyny.
Nie jest możliwe nawet uzyskanie danych takiej osoby za pomocą supportu itd. druga sprawa jest taka, że to może być fejkowe konto, utworzone na nieprawidłowe, nieistniejące dane, lub dane tymczasowe, które tym bardziej utrudniałyby nawet próbę dotarcia do takich "prawdziwych" informacji
komentarz 17 marca przez Ciekawska1234 Nowicjusz (120 p.)
Tak jest to fejkowe konto , no to niestety nie dowiem się kto mnie szpieguje. Nie da się sprawdzić nawet lokalizacji ?? No to jestem w lesie . Mimo wszystko dzięki za pomoc pozdrawiam

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 275 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 565 wizyt
pytanie zadane 28 września 2019 w PHP przez mi-20 Stary wyjadacz (13,250 p.)
+1 głos
2 odpowiedzi 314 wizyt
pytanie zadane 18 kwietnia 2019 w Sieci komputerowe, internet przez ekspert Nowicjusz (130 p.)

93,718 zapytań

142,630 odpowiedzi

323,262 komentarzy

63,265 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...