• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Mój nowy SaaS | Stario

+1 głos
438 wizyt
pytanie zadane 17 lutego w Nasze projekty przez piotr_domanski Bywalec (2,580 p.)

Cześć wszystkim,

od kilku miesięcy tworzymy SaaS dla branży beauty i innych biznesów. Tutaj landing page. Jak oceniacie? Aplikacja również jest ale nie mogę dać dostępu :(. Tak ustaliliśmy z zespołem.

Apka stworzona w next.js, react, tailwind, node.js, python, Mysql, Redis

Stario

Dajcie znać co o tym myślicie.

Pozdrawiam serdecznie.

komentarz 18 lutego przez Edd Obywatel (1,430 p.)
Teraz z tymi fakturami się utrudniło, bo jest KSEF - nie wiem czy obowiązuje wszystkich (??). Na Youtube jest wiele filmów które omawiają bolączki i problemy KSEF (system mocno niedopracowany) - Pan Radosław Pogoda ma spoko filmy na ten temat.
komentarz 18 lutego przez piotr_domanski Bywalec (2,580 p.)

też się tego obawiamy, mamy nadzieję że stripe cos na to poradzi indecision

komentarz 10 marca przez Edd Obywatel (1,430 p.)
Byłem dziś u "fryca". Miła pani powiedziała, że ma tylko dwie pracownice i nie potrzebują booksy ani innych podobnych firm, bowiem ledwo się uwijają z obecną bazą klientów. Powiedziała, że zdecydowałaby się na Stario kilkanaście lat temu, jak zaczynali ten biznes, dziś mają mnóstwo klientów i zwyczajnie zapisują w zeszycie wizyty.

--

Przynajmniej próbowałem ;)  

Jak Wam idzie? Stack technologiczny się rozrósł? Coś dodaliście ciekawego?
komentarz 11 marca przez piotr_domanski Bywalec (2,580 p.)
Cześć,

Wielkie dzięki za fatygę . Aktualnie jesteśmy na etapie zakładania prostej spółki akcyjnej. Będziemy to pchali dalej. Robimy dużo cold calli do przychodni medycznych, mamy oddzielny serwis dla nich również. Udało nam się także stworzyć agenta AI na infolinię w pełni zautomatyzowanego. W naszej aplikacji może go bardzo łatwo skonfigurować i łatwo nauczyć który lekarz co leczy i agent jest w stanie zaproponować odpowiedniego specjalistę. Oczywiście w skrajnych i ciężkich przypadkach agent przekieruje rozmowę do normalnego człowieka. Za niedługo założymy sociale i tam będziemy wszytko pokazywać .

Pozdrawiam serdecznie.
komentarz 11 marca przez Edd Obywatel (1,430 p.)
Spółka Akcyjna???????? O żesz, ale serio? Do 1 kwietnia, ponad dwa tygodnie!

Czy chodzi o spółkę z.o.o?

Ostro idziecie do przodu! Gratuluje.

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 19 lutego przez japko129 Użytkownik (600 p.)
wybrane 20 lutego przez piotr_domanski

Najlepsza
Fajny landing page. zwłaszcza, że w większości (zapewne) kierowany do kobiet. Obawiam się jednak, że aby zebrać wartościowy feedback przydałoby się jednak demo konto, lub chociaż figma z wrzuconymi screeenami, wtedy możnabyy coś więcej powiedzieć. Techologie, z których korzytstacie jakie by nie były, jeżeli są dobrze utrzymane będą działać. Trzeba też brać poprawkę na to co umie zespół i jakie są możliwości i koszty. Łatwo jednak narobić sporego długu technologicznego na początku, a szkoda później orać. Nawet pracując z modelami można wyłuskać fajną architekturę i jakosciowo dobry kod pracując nad projektem w odpowiednim tempie.

Nie przejmowałbym się wielką konkurencją. Booksy to bardzo duży gracz, ale też szansa, bo to pokazuje, że rynek jest tak duży, że nawet zbierając okruszki ze sołu można się najeść.
komentarz 19 lutego przez Edd Obywatel (1,430 p.)

Masz rację, uważam, że jest jeszcze miejsce dla kilku firm w tej samej działce :)  Wystarczy zobaczyć  w sklepie Play Googiela ile jest appek mobilnych do nauki języków obcych. Konkurencja ogromna, a co roku powstaje co najmniej setka nowych :)

Najlepszy feedback to koledzy zbiorą za jakiś czas - od zakładów fryzjerskich (i podobnych), bo to dla nich jest ten produkt i to im musi się podobać i być dla nich przydatnym.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 729 wizyt
pytanie zadane 20 grudnia 2021 w Hostingi, domeny, usługi przez Codi Początkujący (340 p.)
+4 głosów
1 odpowiedź 981 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 545 wizyt
pytanie zadane 3 lipca 2020 w Offtop przez Renzov Obywatel (1,220 p.)

93,729 zapytań

142,668 odpowiedzi

323,283 komentarzy

63,288 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...