• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

MadCatz v7 Cyborg czy jeszcze warto ?

0 głosów
119 wizyt
pytanie zadane 21 stycznia w Sprzęt komputerowy przez Nekudu Użytkownik (500 p.)
Cześć Wszystkim.

Doradziłby ktoś ;] Posiadam można powiedzieć staruszka klawiature "MadCatz v7 Cyborg" i chciałem was zapytać może ktoś coś poradzi/doradzi czy wymieniać ja na coś nowszego budżet mam ok 300zł na nową klawiature ale pytanie brzmi czy ten MadCatz v7 Cyborg jest już taki stary ? ?  zdejmowałem keycapy aby sprawdzić membrane to te "guziki" na membranie lekko się wciskają ogólnie klawiatura cała działa prawidłowo jedyny minus to taki że chodzi troche ciężej niż mechaniczne ale wszystko działa.

Pytanie brzmi czy lepiej już ją wymienić nie czekać aż padnie bo to chyba niemożliwe i kupić jakaś mechaniczna tak do 300zł max jeżeli wymieniać to jaka byście polecili.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

+5 głosów
3 odpowiedzi 1,344 wizyt
0 głosów
3 odpowiedzi 2,213 wizyt
pytanie zadane 29 czerwca 2020 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Xoni Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 1,573 wizyt

93,672 zapytań

142,593 odpowiedzi

323,149 komentarzy

63,199 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...