• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Windows 11 Pro for Workstation warto ?

0 głosów
205 wizyt
pytanie zadane 8 grudnia 2025 w Systemy operacyjne, programy przez Freddy Początkujący (270 p.)
Siema

Ogolnie jestem w posiadaniu licencji do Windows 11 Pro for Workstation ogolnie używam normalnie Pro i wszytko smiga.

Chciałem się zapytać bo czytałem ale sporo z tego jezyka IT nie rozumiem czy ta wersja jest przeznaczona tylko dla duzych firm i osób pracujących z potęznymi serverami mogłby ktoś powiedzieć mi tak normalnie dla kogo jest ona przeznaczona ? Bo nie wiem czy uaktualniać moj system do tej wersji czy zostać na tym Pro normalnym bo nie wiem czy ta lepsza PRO nie jest czasem bardziej zasobożerna jak jest taka rozbudowana itp

Bardzo proszę was o kilka słow na jej temat czy to jakoś wydajniej / stabilniej działa niż normalne PRO ?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 5 stycznia przez JaniuTofs Nowicjusz (180 p.)

Dzień dobry!

Jeżeli Pan pracuje w firmie to ten system jest dobry dla firm.

Pozdrawiam, JaniuTofs

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 640 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 534 wizyt
pytanie zadane 26 maja 2020 w Systemy operacyjne, programy przez I3obaSeK Użytkownik (720 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 343 wizyt

93,672 zapytań

142,593 odpowiedzi

323,149 komentarzy

63,199 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...