• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

wyszukiwanie plików w google .PAN i .OND

Konkurs Mistrz Programowania
0 głosów
355 wizyt
pytanie zadane 21 września 2025 w Sieci komputerowe, internet przez TOWaD Mądrala (6,740 p.)
Czy to możliwe. że w całym internecie, nie znajduje mi żadnego pliku .PAN ani .OND, czy coś z moja wyszukiwarką jest nie tak?

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 21 września 2025 przez neo1020 Dyskutant (9,750 p.)
wybrane 22 września 2025 przez TOWaD
komentarz 22 września 2025 przez TOWaD Mądrala (6,740 p.)
Dzięki.
+1 głos
odpowiedź 23 września 2025 przez Osse Stary wyjadacz (10,550 p.)
edycja 23 września 2025 przez Osse
komentarz 26 września 2025 przez TOWaD Mądrala (6,740 p.)

PAN files 

Jesteś wielki pierwszy raz mi pv*sol zapalił się na zielono

Niestety bifacjale 

Downloads

już nie 

Ale jak mam zielony to wiem do czego porównywać. I ze strony producenta (no prawie, tj głównego dyspozytora), pliki OND, nie chciały mi działać.

Chciałem poskrobać pdf i zrobić .PAN z automatu, ale sobie odpuściłem chyba nie warto. 

komentarz 27 września 2025 przez TOWaD Mądrala (6,740 p.)
A generalnie to z wyszukiwaniem filetype:.PAN zamiast filetype:PAN. I pewnie dlatego miałem problem. I .PAN są w zipach, więc za bardzo zawęziłem wyszukiwanie.
komentarz 27 września 2025 przez Osse Stary wyjadacz (10,550 p.)
edycja 27 września 2025 przez Osse
Spróbuj szukać wpisując w nawiasie : (.PAN FILES)
komentarz 27 września 2025 przez TOWaD Mądrala (6,740 p.)
edycja 27 września 2025 przez TOWaD

I .PAN są w zipach

więc to niewiele da. 

Ale dzięki za zainteresowanie. No i za poprawny plik PAN z linku. Ale jednak zbyt dużo ważnych parametrów tam jest by używać do poważnych zastosowań, co najwyżej do zabawy. 

Lepiej jednak użyć konfiguratora, niestety w hurtowni pojawiają się panele, których implementacji nie ma jeszcze w programach, i na pewno niema, w otwartym internecie, co najwyżej po zalogowaniu. No jak coś ociera się o strefę finansową, to jednak trzeba profesjonalnych rozwiązań. I copilot zaczyna wkurzać(w szczegółach technicznych straszne herezje opowiada), co najwyżej jako wyszukiwarka linków się nadaje, lub słów kluczowych, lub ogólnych informacji.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 419 wizyt
pytanie zadane 18 kwietnia 2024 w Sieci komputerowe, internet przez MarcinB Początkujący (330 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 568 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 215 wizyt

93,653 zapytań

142,574 odpowiedzi

323,089 komentarzy

63,169 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...