• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Co się stało ze stroną egzamin-e13.pl?

+3 głosów
592 wizyt
pytanie zadane 25 sierpnia 2025 w Sprawy forum przez Mezeon Obywatel (1,670 p.)

Cześć, może sprawa niekoniecznie dotycząca forum, ale na pewno z jego rodziny - co się stało ze stroną egzamin-e13.pl, do której link jest podany na stronie Pasji Informatyki? U mnie to wygląda tak:

i jak zgaduję, to nie jest to, czego potencjalny odwiedzający by oczekiwał, szczególnie, że strona jest polecana przez Pasję Informatyki.

2 odpowiedzi

+4 głosów
odpowiedź 26 sierpnia 2025 przez Mirosław Zelent Nałogowiec (35,030 p.)
Rzeczywiście, przestaliśmy przedłużać tę domenę, ponieważ MEN zmieniało nazwy egzaminów - najpierw było to E.12 i E.13, potem EE.08, a jeszcze potem INF.02... także adres przestał być po prostu aktualny. Oczywiście zajrzę do wszystkich stopek w serwisach i odepnę domenę, którą ktoś zapewne z powodu przeszłego trafficu oraz istniejących linków wykupił celem podniesienia SEO tych kasyn.

Pozdrawiam i dzięki za info Mezeon i Arku
+3 głosów
odpowiedź 25 sierpnia 2025 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (291,530 p.)
Szczerze mówiąc ja nie mam na ten temat żadnej informacji. Po sprawdzeniu domeny okazuje się, że została niedawno ponownie wykupiona. Podejrzewam więc, że Mirosław i Damian podjęli decyzję, aby nie kontynuować tego projektu w takiej formie bądź pod tą nazwą. Następnie ktoś inny wykupił tę domenę i uruchomił tam takie coś.

Egzamin też z resztą nie ma już nazwy E13, pojawił się nowy podział na kwalifikacje. Być może stąd działalność tego serwisu została zakończona. Mogę zakładać, że chcą oni się skupić bardziej innych serwisach, w szczególności pewnie na nowym: https://zdaj-informatyka.pl/ lub na https://egzamin-informatyk.pl/ A link jeśli gdzieś został to być może przez przeoczenie.
komentarz 26 sierpnia 2025 przez Mezeon Obywatel (1,670 p.)
Dzięki, dobrze wiedzieć, natomiast sam link znajduje się na stronie głównej pasja-informatyki.pl, w sekcji przydatnych witryn.
komentarz 26 sierpnia 2025 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (291,530 p.)
No jest faktycznie, dzięki za zauważenie. Napiszę do MZ, aby mógł się odnieść lub to poprawić. Zakładam, że to jest po prostu przeoczenie, ale może wprowadzić kogoś w błąd.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 497 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 380 wizyt
pytanie zadane 3 maja 2017 w Offtop przez Artur313 Użytkownik (790 p.)
+2 głosów
2 odpowiedzi 565 wizyt

93,753 zapytań

142,713 odpowiedzi

323,356 komentarzy

63,347 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...