• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Gra strategiczna z długim czasem na ruch

0 głosów
476 wizyt
pytanie zadane 19 sierpnia 2025 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez kacper1445 Mądrala (5,070 p.)
Hej, znajdzie się tutaj na pewno pełno graczy w różnym wieku. Czy bylibyście zainteresowani strategią, w której jeden ruch może zając godziny lub nawet jeden dzień? Byłaby ona dosyć skomplikowana ponieważ zarządzalibyście każdą jednostką z osobna i wiele czynników wpływałoby na powodzenie akcji.
2
komentarz 20 sierpnia 2025 przez SzkolnyAdmin Szeryf (90,350 p.)

Nihil novi sub soleSzachy_korespondencyjne :)

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 23 sierpnia 2025 przez Jacek0325 Obywatel (1,320 p.)

Hej,

Ja raczej wielkim graczem nie jestem. Ale - trochę się w życiu grało i ponad 30 wiosen już się widziało wink

Jak na takiego gościa jak ja to sprawa wydaje się atrakcyjna. Widzę coś na plus i coś na minus:

+ WIDZIANY PLUS +

Gra byłaby spokojna, nie trzebaby się spieszyć z podejmowaniem akcji.

- WIDZIANY MINUS -

Do takiej gry raczej trzeba sporej cierpliwości - mi zapewne po pewnym czasie zaczęłoby jej brakować. Chyba bym zaczął odczuwać chęć rzucenia przygody w cholerę cheeky

PODSUMOWUJĄC

Jak dla mnie - chętnie bym kiedyś w coś w takim stylu spróbował. Jakimś wiernym fanem bym pewnie nie pozostał, ale byłoby to coś fajnego.

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 821 wizyt
pytanie zadane 4 września 2021 w Python przez Hajpa Użytkownik (910 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 490 wizyt
pytanie zadane 3 lutego 2018 w OpenGL, Unity przez Zielonek Nowicjusz (120 p.)

93,765 zapytań

142,721 odpowiedzi

323,372 komentarzy

63,359 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...