• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Heros V mi nie działa i nie wiem co robić dalej

0 głosów
459 wizyt
pytanie zadane 29 czerwca 2025 w Offtop przez a.x.l.xi.m.e Nowicjusz (120 p.)
Hejcia! Ogólnie problem jest prosty - nie działa mi heros V w sposób, który ja, jako osoba co się pasjonuje grami i trochę amator w sprawie komputerów nie umiem zrobić. Dzielę z siostrą laptopa i na tym komputerze są dwie gry - the Sims 4 pobrane przez EA i herosy V. I właśnie ostatnio siostra zrobiła mi kłótnie, że podobno heros V nie chce jej się uruchomić. I to niestety prawda i niestety czas operacyjny aby naprawić ten skrót mam do wieczora inaczej mi usunie simsy. Otóż przy kliknięciu na tytułowe herosy, wyskakuje komunikat, który mówi, że ""Element HS_Game.exe", do którego odwołuje się ten skrót, został zmieniony lub przeniesiony i dlatego skrót ten nie będzie działał poprawnie. Czy chcesz usunąć ten skrót?" I o ile wiem, że najlepiej będzie usunąć to jednak nie wiem bo nawet jak było w zipie to nie chciało się uruchomić. I teraz pada oskarżenie, że to się rozchodzi o to, że te Simsy są uszkodzone. Moje pytanie więc brzmi: czy to przez Simsy mogą herosy V nie działać i jak to właściwie naprawić? Jakakolwiek pomoc lub odpowiedź na pytanie będzie na wagę złota!!
komentarz 29 czerwca 2025 przez adrian17 Mentor (354,880 p.)

to jednak nie wiem bo nawet jak było w zipie to nie chciało się uruchomić

Masz grę z zipa...?

(Inna sprawa że odpalenie czegokolwiek z archiwum bez rozpakowywania praktycznie zawsze nie ma sensu.)

komentarz 30 czerwca 2025 przez a.x.l.xi.m.e Nowicjusz (120 p.)
Ja nie mam, ale moja siostra ma i właśnie twierdzi, że jest tak lepiej a ja wolę się z nią nie kłócić, bo szkoda słów.. Plus nie wiem jak jej to wytłumaczyć i tak jakoś wychodzi.

1 odpowiedź

–1 głos
odpowiedź 29 czerwca 2025 przez Colossus Mądrala (6,850 p.)
Szczerze? Lepiej zagraj w coś normalnego jak GTA V, Minecraft albo Fortnite. Te gry przynajmniej działają bez takich głupich problemów. Po co się męczyć z czymś co i tak będzie sprawiać kłopoty?
komentarz 29 czerwca 2025 przez a.x.l.xi.m.e Nowicjusz (120 p.)
Właśnie nie wiem jak z simsami, ale no ten heros to już miał problemy kiedyś i jak jej mówiłem że tego się nie da naprawić tak, aby zachować cały postęp w grze to mi mówiła, że to wina przez moje gry i je normalnie usuwała. Tak poza tym to dzięki za jakąkolwiek odpowiedź i miłego wieczoru!!!
komentarz 29 czerwca 2025 przez Distracted_bez_hasła Początkujący (370 p.)
Proponuję, żebyś założył drugie konto dla siebie. Wtedy nie powinna móc usuwać niczego Twojego, a Ty nie powinieneś móc zepsuć, usunąć ani nic zrobić z jej aplikacjami, grami czy kontem. (PS. Miej własne hasło.)
1
komentarz 29 czerwca 2025 przez a.x.l.xi.m.e Nowicjusz (120 p.)
Zrobię tak i dziękuję za poradę! I życzę miłego wieczoru

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 289 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 484 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 436 wizyt

93,720 zapytań

142,648 odpowiedzi

323,266 komentarzy

63,270 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...