Hejcia! Ogólnie problem jest prosty - nie działa mi heros V w sposób, który ja, jako osoba co się pasjonuje grami i trochę amator w sprawie komputerów nie umiem zrobić. Dzielę z siostrą laptopa i na tym komputerze są dwie gry - the Sims 4 pobrane przez EA i herosy V. I właśnie ostatnio siostra zrobiła mi kłótnie, że podobno heros V nie chce jej się uruchomić. I to niestety prawda i niestety czas operacyjny aby naprawić ten skrót mam do wieczora inaczej mi usunie simsy. Otóż przy kliknięciu na tytułowe herosy, wyskakuje komunikat, który mówi, że ""Element HS_Game.exe", do którego odwołuje się ten skrót, został zmieniony lub przeniesiony i dlatego skrót ten nie będzie działał poprawnie. Czy chcesz usunąć ten skrót?" I o ile wiem, że najlepiej będzie usunąć to jednak nie wiem bo nawet jak było w zipie to nie chciało się uruchomić. I teraz pada oskarżenie, że to się rozchodzi o to, że te Simsy są uszkodzone. Moje pytanie więc brzmi: czy to przez Simsy mogą herosy V nie działać i jak to właściwie naprawić? Jakakolwiek pomoc lub odpowiedź na pytanie będzie na wagę złota!!