• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Słuchawki do 700-800zl z mikrofonem.

Konkurs Mistrz Programowania
+1 głos
553 wizyt
pytanie zadane 6 czerwca 2025 w Sprzęt komputerowy przez Freddy Początkujący (270 p.)
edycja 6 czerwca 2025 przez Freddy
Cześć

Wiem ze to nie jest takie forum bardziej do rozwiązywania problemów ale mam taki dylemat można nazwać to problemem :D

Doradźcie jakie słuchawki kupić dobre z dobrym bassem i mikrofonem tak cenowo 700-800zl+/-

Myślałem o

1. HyperX Cloud III Wireless

2. Razer Blackshark V2 Pro 2023

3. LOGITECH G Pro X 2

Opinie sa różne jedni piszą że mikrofon zly itp drudzy ze nie ma bassu itp może znacie jeszcze jakieś inne modele aby wydając te 800zl człowiek był zadowolony i żeby grały dobrze.

Chciałbym kupić dobry sprzęt który posłuży mi pare lat.

4 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 14 czerwca 2025 przez whiteman808 Mądrala (5,470 p.)
Ze swojego doświadczenia polecam dozbierać z kilka stówek do budżetu i zastanowić się nad kupnem JBL Club One.

Omijać wszystkie te gamingowe propozycje, mikrofon najlepiej kup osobny, ten w słuchawkach nigdy nie będzie mieć tak dobrej jakości jak dedykowany osobny sprzęt

JBL Club One mają dobry bas, guma nie ściera się tak łatwo, mają wszystkie funkcje które powinny mieć porządne słuchawki, w tym bluetooth, wiem co piszę bo mam je

Dla mnie może to plus, dla ciebie nie wiem bo te JBLe nie mają mikrofonu wbudowanego, przynajmniej nie płacę za coś czego nie potrzebuję w słuchawkach
komentarz 14 czerwca 2025 przez Wiciorny Ekspert (282,600 p.)
Kolega mówi o cenie do 800 zł, a ty mu słuchawki za 1500 tysia - przemyśl zanim odpiszesz komuś.
komentarz 16 czerwca 2025 przez Freddy Początkujący (270 p.)
No budżet trochę zmalał i trochę wydatków było a nie wiedziałem które kupić... i tak parę groszy się rozeszło ;]

Zastanawiam się nad dwoma słuchawkami trochę tańszymi ale nie wiem które wybrać.

HyperX Cloud III przewodowe czy Razer Blackshark V2 X tez przewodowe

patrzałem to opinie są rożne wy które byście polecili ?
0 głosów
odpowiedź 17 czerwca 2025 przez wiczlo Nowicjusz (140 p.)
Nie wiem czy wątek jeszcze aktualny ale... Osobiście korzystam z JBL Live 770NC i mają bardzo wysoką jakość dźwięku i do tego JBL oferuje oprogramowanie przy pomocy którego można dostroić je do swojego słuchu w różnych zakresach dźwięku. Funkcja wyciszania otoczenia działa super ale w trybie świadomości otoczenia ja się czuję trochę niekomfortowo i co ciekawe nie wiem dlaczego (może sposób przetwarzania dźwięku). Jeżeli chodzi o mikrofon to w pomieszczeniach zamkniętych, w samochodzie sprawuje się bardzo dobrze natomiast jeżeli jest hałas w otoczeniu typu stukania, praca elektronarzędzi itp. to ten mikrofon się nie sprawdza (brak mu wycinania jak w słuchawkach typowych do rozmów telefonicznych). Ogólnie są wygodne, zgrabne, siedzą solidnie, nie cisną. Noszę na kapeluszu, na czapce i bezpośrednio na głowie. Co ciekawe wyciszanie otoczenia również na grubej zimowej czapce działa rewelacyjnie. Po zrzuceniu na szyję można spokojnie z nimi chodzić i nie powodują dyskomfortu. Uważam, że wyrób godny polecenia. Fajne są również SONY WH-1000XM4B ANC Czarny ale one są większe, mniej ergonomiczne i z mniejszym zakresem ruchu na części nausznej.
0 głosów
odpowiedź 17 czerwca 2025 przez jankustosz1 Nałogowiec (37,030 p.)
Ja bardzo polecam te: https://www.x-kom.pl/p/1229002-sluchawki-bezprzewodowe-bose-quietcomfort-czarne.html?j=1992410&sfmc_sub=840616937&l=772_HTML&u=39599711&mid=515009049&jb=31026

Używam ich na co dzień w pracy od 3 lat.

Jedyna wada to że co 8 miesięcy około musze wymieniać pady, ale używam ich codziennie pół dnia więc łatwego życia nie mają. Często są zestawiane z modelem od sony który ma najlepszy na rynku anc, ale moim zdaniem bose grają dużo lepiej. Przed zakupem robiłem porównanie.
komentarz 18 czerwca 2025 przez Freddy Początkujący (270 p.)
No Panowie ja właśnie jakby to powiedzieć mam już swoje typy i dziękuje za wasze propozycje.

Ale jakbyście mogli mi doradzić które z tych dwóch Razer  BlackShark v2 X czy HyperX Cloud III na przewodzie ?

tylko te dwa biorę obecnie pod uwagę
0 głosów
odpowiedź 13 lipca 2025 przez starFrog Nowicjusz (140 p.)
Logitech G PRO Lightspeed -

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 283 wizyt
pytanie zadane 1 października 2024 w Sprzęt komputerowy przez Nekudu Początkujący (480 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 657 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 1,270 wizyt

93,653 zapytań

142,574 odpowiedzi

323,089 komentarzy

63,169 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...