Witam.
Odnośnie obsługi mobilnej aplikacji w banku Santander, podaję podstawowe dane mojego telefonu:
1. Smartfon Xiaomi Mi 9T
2. Wersja Android 11 RKQ1.200826.002
3. Wersja aplikacji Santander 8.38.47 (od początku ta mobilna aplikacja ściągnięta tylko ze sklepu Play)
W tym moim smartfonie przy pierwszej próbie logowania, mogę bez problemu wpisać 4-cyfrowy kod PIN i wtedy jestem zalogowany w swoim banku Santander. Gdy wyloguję się z Santandera, to przy drugiej próbie logowania nie mogę już wpisać 4-cyfrowego kodu PIN.
Przy pierwszej próbie logowania bez problemu mogę zalogować się do swojego banku Santander, ale nie mogę już wykonać przelewu, bo nie mam możliwości wpisania 4-cyfrowego kodu PIN. Będąc zalogowanym - przelew mogę wykonać wtedy, gdy najpierw zrobię reset Androida w tym moim smartfonie i wtedy mam już możliwość wpisania 4-cyfrowego kodu PIN.
W momencie pojawienia się tej usterki, spójrzcie na napis - Pobieramy listę Twoich produktów. Gdy wcisnę palcem poniżej tego napisu, to wyskakuje powiadomienie na czarnym tle (widać to na zdjęciu).
Podsumowując - tak prezentuje się moja przedstawiona usterka.
Ze 3 tygodnie temu poprosiłem pracownika banku Santander, aby zgłosił tą usterkę do odpowiedniego działu obsługi tej mobilnej aplikacji. Moja prośba została zgłoszona przez pracownika banku Santander, ale prawdopodobnie z działu obsługi podeszli lekceważąco do tego tematu.
Mam 2 pytania:
1. Czy przyczyną tej usterki jest to, że mogę mieć coś namieszane w Androidzie?
2. Czy ktoś z Was korzystając z mobilnej aplikacji Santander na Androida - miał wcześniej do czynienia z taką usterką?
Będę wdzięczny za fachową pomoc.
Poniżej wysyłam 2 zdjęcia tej widocznej usterki: