• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Programista mobilny - aplikacja żeglarska, społecznie przydatna

Cloud VPS
0 głosów
88 wizyt
pytanie zadane 6 maja w Ogłoszenia, zlecenia przez tpragski Nowicjusz (130 p.)
edycja 7 maja przez tpragski

Cześć!
Przez ostatnie miesiące wymyśliłem i rozpisałem projekt aplikacji mobilnej. Klimat żeglarski, społeczny, z ekologią w tle.

Poszukuję młodego ambitnego lub starego wypalonego lecz równie ambitnego, szukającego wyzwania programisty. MVP android na start, następnie multi-platform.

Aplikacja zawierać będzie m.in: Profile użytkowników, budowę postaci (punkty, zniżki), prosty komunikator, mapy z warstwami / filtrami, wyznaczanie, porównywanie tras. Punkty na mapie – część informacyjna, część interaktywna z możliwościami aktualizacji. Pogoda, podstrony z informacjami. Ogłoszenia, reklamy, podstronę produktową. Mini-gry, logi, wersja darmowa / abonament / zakupy dodatków.

W razie powodzenia projektu, będzie to ciekawa pozycja w portfolio! Istnieje możliwość kontynuacji przy tworzeniu drugiej aplikacji.

Oryginalna forma wynagrodzenia.

Programista mobilny - OFERTA PRACY

Z serdecznym pozdrowieniem,
Zielono-Różowe

komentarz 7 maja przez tkz Nałogowiec (42,060 p.)
Wiem, że dla nietechnicznej osoby, to jeden pies co tam będzie w środku. Ale warto podać mniej więcej co ta apliakcja ma robić. Niektórzy po prostu nie lubią robić rzeczy X, a jeżeli cały projekt się na tym opiera, to będzie lipa od początku. Przydałoby się trochę więcej technicznych szczegółów.
komentarz 7 maja przez tpragski Nowicjusz (130 p.)
edycja 7 maja przez tpragski
Tkz,
dziękuję, wpis i pdf poprawione!

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

–20 głosów
1 odpowiedź 1,799 wizyt
+3 głosów
0 odpowiedzi 1,138 wizyt
+2 głosów
3 odpowiedzi 517 wizyt

93,455 zapytań

142,450 odpowiedzi

322,719 komentarzy

62,837 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...