• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Programista mobilny - aplikacja żeglarska, społecznie przydatna

0 głosów
376 wizyt
pytanie zadane 6 maja 2025 w Ogłoszenia, zlecenia przez tpragski Nowicjusz (130 p.)
edycja 7 maja 2025 przez tpragski

Cześć!
Przez ostatnie miesiące wymyśliłem i rozpisałem projekt aplikacji mobilnej. Klimat żeglarski, społeczny, z ekologią w tle.

Poszukuję młodego ambitnego lub starego wypalonego lecz równie ambitnego, szukającego wyzwania programisty. MVP android na start, następnie multi-platform.

Aplikacja zawierać będzie m.in: Profile użytkowników, budowę postaci (punkty, zniżki), prosty komunikator, mapy z warstwami / filtrami, wyznaczanie, porównywanie tras. Punkty na mapie – część informacyjna, część interaktywna z możliwościami aktualizacji. Pogoda, podstrony z informacjami. Ogłoszenia, reklamy, podstronę produktową. Mini-gry, logi, wersja darmowa / abonament / zakupy dodatków.

W razie powodzenia projektu, będzie to ciekawa pozycja w portfolio! Istnieje możliwość kontynuacji przy tworzeniu drugiej aplikacji.

Oryginalna forma wynagrodzenia.

Programista mobilny - OFERTA PRACY

Z serdecznym pozdrowieniem,
Zielono-Różowe

komentarz 7 maja 2025 przez tkz Nałogowiec (42,040 p.)
Wiem, że dla nietechnicznej osoby, to jeden pies co tam będzie w środku. Ale warto podać mniej więcej co ta apliakcja ma robić. Niektórzy po prostu nie lubią robić rzeczy X, a jeżeli cały projekt się na tym opiera, to będzie lipa od początku. Przydałoby się trochę więcej technicznych szczegółów.
komentarz 7 maja 2025 przez tpragski Nowicjusz (130 p.)
edycja 7 maja 2025 przez tpragski
Tkz,
dziękuję, wpis i pdf poprawione!
komentarz 16 maja 2025 przez Ehlert Ekspert (215,230 p.)

co mogę dodać laughlaugh

komentarz 19 maja 2025 przez tpragski Nowicjusz (130 p.)
Cha cha, tak. Poza tym, że to na pewno nie billion dollar a raczej dodatek i na pewno nikomu nie będę mydlił oczu górą złota po miesiącu : ) Za to pożytek - dla wszystkich zainteresowanych.
Tutaj wszyscy podejmujemy ryzyko, swoje kilka miesięcy włożyłem, apka jest solidnie rozpisana i dalej nad tym pracuję (tryb fabularny, przyszłe aktualizacje).
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu!

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

–20 głosów
1 odpowiedź 1,997 wizyt
+3 głosów
0 odpowiedzi 1,306 wizyt
+2 głosów
3 odpowiedzi 742 wizyt

93,731 zapytań

142,668 odpowiedzi

323,286 komentarzy

63,290 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...