• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Co sądzicie o moich stronach?

Cloud VPS
+1 głos
132 wizyt
pytanie zadane 19 kwietnia w Nasze projekty przez piotr_domanski Bywalec (2,490 p.)

Witam serdecznie,

Zapewne kilka osób pamięta moje nieudane prototyp i beznadziejne wersje strony, ale każdy uczy się na błędach. Zaczynałem od zera (miałem mocne podstawy), ale nie chciałem czekać na ten moment i zacząłem tworzyć strony WWW i pomagać w aktualizacjach i utrzymaniu ich, do tej pory udało mi się pomóc kilku firmom a także dostać kilka ofert partnerstwa z innymi firmami, jednak się zastanawiam nad tym. Podaje wam linki do moich stron. Są 3. Blog, Kursy i strona główna. Pomyślałem sobie że jedna z lepszych promocji będzie przekazywanie wiedzy ludziom, prowadzenie warsztatów nawet dla dzieci o bezpieczeństwie w sieci, planuje takie organizować. Co myślicie?

Strony:

Kursy Web Nest

Web Nest

Blog - Web Nest

Pozdrawiam serdecznie :).

Piotr Domański

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

–2 głosów
3 odpowiedzi 784 wizyt
pytanie zadane 30 września 2018 w HTML i CSS przez Igor Gawrys Stary wyjadacz (12,460 p.)
0 głosów
5 odpowiedzi 500 wizyt
pytanie zadane 22 kwietnia 2018 w Nasze projekty przez spaceplacepl Nowicjusz (200 p.)
0 głosów
4 odpowiedzi 555 wizyt
pytanie zadane 25 grudnia 2016 w Nasze projekty przez Marcin951 Gaduła (3,250 p.)

93,455 zapytań

142,450 odpowiedzi

322,719 komentarzy

62,837 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...