• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Czy jak mam zdany cały EE08 i tylko pisemny ee09 to jestem Absolwentem Technikum Informatycznego??

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
105 wizyt
pytanie zadane 4 kwietnia w Egzaminy zawodowe przez JavsonOfficial Nowicjusz (120 p.)
Mam pytanie z ciekawości czy jeśli mam zdany cały Egzamin z ee.08 i tylko zdany pisemny z ee.09 to czy jestem Absolwentem Technikum Informatycznego ale z tylko z uprawnieniami do Uprawnień związanych z ee.08 czy trzeba mieć cały ee.08 i ee.09 żeby być Absolwentem Technikum Informatycznego??
komentarz 4 kwietnia przez Velta Maniak (52,830 p.)
Co?

Absolwentem staje się osoba, która z sukcesem kończy najwyższą klasę i uzyskuje świadectwo ukończenia szkoły.

1 odpowiedź

+2 głosów
odpowiedź 4 kwietnia przez SzkolnyAdmin Szeryf (89,770 p.)
Absolwentem jesteś, gdy ukończyłeś szkołę ze wszystkimi pozytywnymi ocenami na świadectwie z końcowej klasy (nie musisz mieć matury). Nie masz tytułu technika informatyka, bo nie zdałeś wszystkich kwalifikacji obowiązujących w twoim zawodzie. Na uprawnienia z tytułu zdanego egzaminu ee.08 nikt z pracodawców nie będzie patrzył (realnie, w teorii ktoś może ci mówić co innego, ale to tylko marketing szkoły).

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 4,059 wizyt
pytanie zadane 31 stycznia 2021 w Egzaminy zawodowe przez sisOOO Obywatel (1,430 p.)
+1 głos
3 odpowiedzi 1,470 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,522 wizyt
pytanie zadane 20 stycznia 2021 w Egzaminy zawodowe przez vulpera Nowicjusz (120 p.)

93,440 zapytań

142,432 odpowiedzi

322,679 komentarzy

62,802 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...