• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Niechciany sterownik - jak usunąć?

Konkurs Mistrz Programowania
0 głosów
236 wizyt
pytanie zadane 30 stycznia 2025 w Systemy operacyjne, programy przez MichaelM Gaduła (3,000 p.)
Hej,
pewien czas temu miałem problem z moim teflonem, chciałem go naprawić z poziomu komputera instalując oprogramowanie od Xiaomi (nie było z oficjalnego źródła), nie rozwiązało problemu więc je usunąłem, ale gdy wchodzę w Windows Update -> Aktualizacje opcjonalne -> Aktualizacje sterowników wyświetla mi się pozycja LeMobile - Other Hardware - Android ADB Interface. Pojawia się to od tamtego czasu, pierwszy raz to widzę. Może jest to jakiś potrzebny składnik nie związany z tym oprogramowaniem Xiaomi i należy go zaktualizować? Czy jest ktoś w stanie powiedzieć co to jest i czy mam to usunąć i jeśli tak to jak?

P.S. Mam jeszcze Android Studio ale to od wielu lat i nigdy nie miałem takiej aktualizacji więc wątpię, że to od tego.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 30 stycznia 2025 przez overcq Pasjonat (22,630 p.)

W sieci jest dużo informacji na ten temat. Ogólnie – Windows wybiera odpowiedni sterownik do Androida, ale możesz go zmienić, tak jak opisane na przykład tutaj.

komentarz 31 stycznia 2025 przez MichaelM Gaduła (3,000 p.)
jak go usunąć? Nie widzę go w menedżerze urządzeń

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 189 wizyt
pytanie zadane 29 grudnia 2016 w Systemy operacyjne, programy przez Azrael Początkujący (440 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 579 wizyt

93,653 zapytań

142,574 odpowiedzi

323,090 komentarzy

63,170 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...