• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Ocena podstrony

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
+1 głos
182 wizyt
pytanie zadane 27 stycznia w Nasze projekty przez piotr_domanski Bywalec (2,450 p.)

Witam, stworzyłem nowy taki landing page z ofertą Hostingu przez polecanie usług Hostingera. Jak oceniacie, jestem otwarty na krytykę :).

Landing Page

Pozdrawiam,

Piotr Domański

4 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 29 stycznia przez Jacek0325 Obywatel (1,200 p.)

Hej,

Bardzo fajna stronka. Jedną uwagę - literówkę - mam do tej konkretnej podstrony.

Masz pytanie? Odpowiemy na nie i pomożemy Ci w staracie Twojego biznesu online!

Chyba ma być “starcie”?

Jeszcze mam uwagę do całej witryny, choć nie wiem, na ile masz na to wpływ:

Mam wrażenie, że wiele osób podobnie jak ja, jest przyzwyczajona do tego, że jak najedzie kursorem na link, to kursor zmienia swój wygląd. Ten fioletowy kursor jest ładny, ale pomyślałem, że może po najechaniu na linki zmieniałby się w jakąś fioletową rączkę?

Druga rzecz, że jak się kliknie “Usługi” na górze, to później wszystkie pola w menu są na starcie podkreślone, a chyba tak nie miało być. Przynajmniej na Chrome, Windows 11.

Pozdrawiam, gratuluję.

1
komentarz 29 stycznia przez piotr_domanski Bywalec (2,450 p.)
Dzięki bardzo za uwagę z tą literówką,.nie zauważyłem tego, zmęczenie robi swoje.

Postaram się naprawić błędy .

Pozdrawiam,

Piotr Domański
0 głosów
odpowiedź 31 stycznia przez neo1020 Dyskutant (8,950 p.)
edycja 31 stycznia przez neo1020
no i elegancko, podoba mi się, w porównaniu do poprzednich wersji co mnie przyprawiały o ból głowy te niekończące się animacje, 2 tony nie potrzebnego tekstu, teraz można porównać oferty po ludzku

dodał bym jeszcze jakiś hover do social mediów, i coś pomyślał o cursorze bo ewidentnie próbuje się zmienić na uchwyt przy mediach, linkach i text boxach w chrome, a firefox już nie

jeszcze jedno co mi wpadło w oko, to jak najedziesz na "Usługi" i zamiast wybrać z listy klikniesz na "usługi" to przeładowuje całą stronę i otwiera się menu z już podkreślonymi wszystkimi linkami, nie wiem czy tak ma być :)
Edit//
W Usługi po najechaniu na Design,Strony itp. też jest hover jak w linkach ale nie są linkami, nie wiem czy to zamierzone

dobra robota
0 głosów
odpowiedź 1 lutego przez KlemensGak Bywalec (2,390 p.)
Świetna strona, profesjonalna, schludna, struktura dobra. :)
0 głosów
odpowiedź 1 lutego przez AnimaVillis Stary wyjadacz (13,190 p.)

W menu przy buttonie usunąłbym ten border bottom po najechaniu:

Tutaj zmniejszyłbym rozmiar tych ikon aby były mimo wszystko w jednym rzędzie albo parzyście w linii.

Jeżeli nie prowadzisz jakiegoś profilu po prostu to usuń.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 168 wizyt
pytanie zadane 28 października 2023 w HTML i CSS przez maciek2 Nowicjusz (240 p.)
+1 głos
3 odpowiedzi 684 wizyt
pytanie zadane 27 sierpnia 2021 w HTML i CSS przez Programmer01 Początkujący (490 p.)
0 głosów
4 odpowiedzi 538 wizyt
pytanie zadane 14 października 2020 w PHP przez Mateusz Kita Początkujący (380 p.)

93,336 zapytań

142,331 odpowiedzi

322,415 komentarzy

62,670 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...