• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Ocena Landing Page

42 Warsaw Coding Academy
+1 głos
135 wizyt
pytanie zadane 11 stycznia w Nasze projekty przez piotr_domanski Bywalec (2,450 p.)

Witam,

Stworzyłem taki landing page pod kampanie na FB i prośba o feedback jakiś. Jak wam się podoba :).

Landing Page

Pozdrawiam,

Piotr Domański

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 11 stycznia przez reaktywny Nałogowiec (46,230 p.)
Nie jest źle, widziałem wiele lepszych i gorszych stron. Ta jest niezła. Trochę przydałoby się więcej oddechu, więcej informacji (jakie zalety przynosi oferta tej firmy, czym się zajmuje - ogólnie korzyści dla klienta), więcej zdjęć (może załogi ?).

A informacje co sądzą o nas w Google na samym końcu (chyba rzadko kto już dziś do tego zagląda). Mapka zdecydowanie za duża! :) Dałbym 1/10 tej mapki jako klikalny obrazek (nie trzeba widgetu mapy) do strony z kontaktem.
0 głosów
odpowiedź 11 stycznia przez VBService Ekspert (256,600 p.)
edycja 12 stycznia przez VBService

Te cenniki w tych box-ach z przewijaniem, IMO "słabo" to wygląda.

w tym miejscu https://kulepszemu.pl/cennik/ wygląda dobrze

Jest ich klika na stronie, nie zawierają jakieś dużej treści, żeby je umieszczać w przewijanych box-ach jeszcze o takiej małej wysokości.

Tła są losowane (zgaduję), ale na tym, napis w tym kolorze prawie niewidoczny.

Ten obrazek w wersji mobilnej nieczytelny

Nie lepiej zrobić osobne portrety pań i wrzuć w flex-a lub grid-a, tak żeby się czytelnie skalowały, bo teraz jako jeden obrazek skaluje się dobrze, tyle że w pewnej rozdzielczości staje się nieczytelny.

komentarz 12 stycznia przez reaktywny Nałogowiec (46,230 p.)
Kolega chciał żeby chyba ocenić tylko tą pierwszą stronę (LP). Podstrony rzeczywiście wypadają słabo.
komentarz 12 stycznia przez VBService Ekspert (256,600 p.)
edycja 12 stycznia przez VBService

No w sumie tak (mowa o LP), ale jakoś nie mogłem się oprzeć pokusie, żeby poklikać dalej i tak jakoś wyszło.

Jeżeli chodzi o sam LP, daje radę. smiley

Może w ramach CTA żeby zrobić go bardziej atrakcyjnym KuLepszemu zgodziło by się na jakiś rabat na 1-szą wizytę, "przeklinaną" z tego LP wink lub coś w stylu:

• „Zarejestruj się teraz i otrzymaj darmową konsultację!”
  • „Pobierz darmowy poradnik!”
komentarz 12 stycznia przez piotr_domanski Bywalec (2,450 p.)

@reaktywny, jeżeli chodzi o stronę główną to została wykonana przez studenta 5 lat temu, tak się dowiedziałem od firmy, WordPress nie był aktualizowany i zaktualizowałem go po aktualizacji PHP na serwerze. Nikt tam nie zaglądał, więc storna główna j podstrony są tragiczne, ale zaproponowałem klientowi zmiany i unowocześnienie strony smiley. Ale i tak dzięki za uwagi, przydadzą się na przyszłość.

Pozdrawiam,

Piotr 

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 237 wizyt
+2 głosów
0 odpowiedzi 243 wizyt
pytanie zadane 17 listopada 2021 w Nasze projekty przez imklau Nałogowiec (42,090 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 111 wizyt
pytanie zadane 20 grudnia 2021 w HTML i CSS przez KonDZIKs Bywalec (2,850 p.)

93,389 zapytań

142,385 odpowiedzi

322,547 komentarzy

62,749 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...