• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Save the sims4

0 głosów
458 wizyt
pytanie zadane 29 grudnia 2024 w Sprzęt komputerowy przez Zuzanna2112 Nowicjusz (210 p.)
Siemanko!

Chciałabym dowiedzieć się jak wgrać save the Sims 4 do foldera. Kiedyś chciałam usunąć rodzinę i usunęłam przypadkowo cały zapis :/  zapisy usunęły mi się całkowicie nie miałam ich w ogóle na komputerze w żadnym folderze, ale przywróciłam je na dysk główny i posiadam kilkanaście takich zapisów, natomiast problem jest w tym że mam je dodane do foldera save w the sims 4 a wchodząc w grę dalej ich nie ma i mogę wczytać tylko nową grę. Trochę nad tym siedziałam i próbowałam to co proponowało EA żeby wziąć jeden z wybranych zapisów usunąć dodatkowe liczby, żeby na końcu był po prostu save po czym ten zapis powinien być jako główny i dodać się do gry. Próbowałam wszystkiego ale nic mi nie działa, jeśli robię coś źle a wie ktoś jak pomóc to bardzo proszę o pomoc!

z góry dziękuję!:)
komentarz 30 grudnia 2024 przez tkz Nałogowiec (42,040 p.)
Co znaczy, że nie działa? Gra nie wiedzi tych zapisów? Może zapis jest po prostu uszkodzony? W końcu pochodzi z odzyskiwania danych.
komentarz 30 grudnia 2024 przez Zuzanna2112 Nowicjusz (210 p.)
Tak jest, gra nie widzi zapisów które niby mam dodane do gry, da się jakoś sprawdzić czy któryś z nich jest uszkodzony? Mam ich jakoś 35, raz wrzuciłam wszystkie a raz pojedyncze nic nie działa:/ Tak właśnie myślałam że może być któryś z nich zepsuty skoro wszystko jest dobrze wrzucone a tu nic nie działa no i fak faktem każdy z nich jest odzyskany więc nie ma 100% pewności że każdy z nich będzie działał:/ Wiesz może jak to naprawić?
komentarz 30 grudnia 2024 przez tkz Nałogowiec (42,040 p.)
Gdybym miał odpowiedzieć zero/jedynkowo, to powiedziałbym, że nie. Brakująca jedna litera czy cyfra może uszkodzić cały zapis. Nie do wykrycia ręcznie. A narzędzi do tego nie znam, bo nigdy nie grałem w Simsy.
komentarz 30 grudnia 2024 przez Zuzanna2112 Nowicjusz (210 p.)

Okej, coś tam jeszcze popróbuję.

Dzięki wielkie za pomoc!wink

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 29 grudnia 2024 przez wizarddos Nałogowiec (28,110 p.)
1
komentarz 29 grudnia 2024 przez Zuzanna2112 Nowicjusz (210 p.)
Cześć, dzięki za podesłane linki ale niestety moja sytuacja wygląda trochę inaczej niż to co jest zawarte w linkach :/ natomiast wielkie dzięki za pomoc!

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 519 wizyt
pytanie zadane 25 sierpnia 2020 w C# przez Comparion Obywatel (1,810 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 2,024 wizyt
pytanie zadane 3 października 2017 w OpenGL, Unity przez Emil Panecki Bywalec (2,100 p.)
+1 głos
2 odpowiedzi 3,203 wizyt
pytanie zadane 4 lutego 2016 w C# przez MichK Użytkownik (550 p.)

93,765 zapytań

142,721 odpowiedzi

323,372 komentarzy

63,359 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...