• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

[Szukam apki] Minutnik pokazujący godzinę zakończenia

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
112 wizyt
pytanie zadane 20 grudnia 2024 w Urządzenia mobilne przez Jacek0325 Obywatel (1,200 p.)
Cześć,

Potrzebuję, na mój smartfon z Androidem, apki będącej minutnikiem ze specjalną funkcją - chodzi o to, żeby w czasie odliczania pojawiała się informacja o godzinie, o której nastąpi koniec odliczania. Najlepiej, żeby to się pojawiało w powiadomieniu, ale może też być po prostu info w apce.

Czy ktoś z Was zna taką apkę? Pobierałem już parę z Google Play, ale żadna tego nie robi. Miałem tą funkcję w systemowej apce (com.android.deskclock), ale po update’cie zniknęła.

Model smartfona: Xiaomi Redmi Note 11S

1 odpowiedź

+2 głosów
odpowiedź 21 grudnia 2024 przez Wiciorny Ekspert (280,450 p.)
Jak nie ma takiej apki, to raczej nikt jej nie urodzi "szczególnie, że przeszukałeś Google Play".
Masz dwie opcje, możesz komuś zlecić zrobienie takiej apki - za pieniądze, albo samemu.
komentarz 28 grudnia 2024 przez Jacek0325 Obywatel (1,200 p.)

@Wiciorny,

Wiesz, to przesadne określenie, że przeszukałem sklep Play - tak jak napisałem, sprawdziłem parę apek.

Masz rację, że mam te dwie opcje, w moim przekonaniu mam też trzecię i czwartą - dowiedzieć się od kogoś, że apka [nazwa apki] coś takiego robi oraz poszukać trochę dokładniej w Google Play. Nie jest to bardzo rzadka funkcja - systemowy “Zegar” w Windows ją ma, a również - jak się przekonałem - ta apka internetowa (onlinealarmkur.com) .

Opcję z własnym napisaniem odrzucam, bo aktualnie tego nie potrafię. Opcję zlecenia komuś napisania apki biorę pod uwagę, ale wcześniej spróbuję trochę poszukać, może zapytam na jakimś innym forum. Ostatecznie, ta podlinkowana apka też daje radę, choć nie obsługuje powiadomień.

Pozdrawiam

Podobne pytania

–1 głos
2 odpowiedzi 394 wizyt
pytanie zadane 17 października 2017 w C i C++ przez Kuba Kawa Nowicjusz (140 p.)
–1 głos
0 odpowiedzi 119 wizyt
pytanie zadane 27 grudnia 2015 w Nasze projekty przez jegor377 Stary wyjadacz (13,230 p.)
+1 głos
4 odpowiedzi 372 wizyt
pytanie zadane 26 grudnia 2015 w Nasze projekty przez jegor377 Stary wyjadacz (13,230 p.)

93,329 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,400 komentarzy

62,662 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...