• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Zamieszanie z kopią zapasową Zdjęć Google

Aruba Cloud VPS - 50% taniej przez 3 miesiące!
+1 głos
65 wizyt
pytanie zadane 11 listopada w Systemy operacyjne, programy przez MichaelM Bywalec (2,850 p.)
Hej,
od pewnego czasu zabrakło mi miejsca na telefonie (zajęte 63,9 z 64GB) stwierdziłem, że czas na porządki. Aplikacji nie mam prawie żadnych, a największa to Messenger. Dużo miejsca (25 GB) zajmują zdjęcia i filmy. Dotychczas działało to u mnie tak że miałem zdjęcia google oraz galerie systemową (Xiaomi). Działało to tak, że w galerii systemowej miałem zdjęcia zapisane w pamięci telefonu, a w zdjęciach google pokazywało mi zdjęcia z chmury. W momencie, gdy robiłem zdjęcie telefonem zdjęcie zapisywało się w galerii i automatycznie dokonywała się kopia zapasowa do zdjęć google. Jeśli usunęło się zdjęcie z galerii, to jego kopia w google pozostawała i już nie pokazywała się w galerii. Teraz zauważyłem, że wprowadzono zmianę. Wszystko co jest w zdjęciach google mam też w galerii, i wszystko co w galerii jest w google. Jeśli usunę coś w jednym miejscu to w drugim też znika. Gdy sprawdzam ścieżkę zapisu zdjęcia w galerii niektóre nie pokazują nic a niektóre pokazują ścieżkę na urządzeniu. Jak przywrócić taki sposób tworzenia kopii jak był wcześniej?
1
komentarz 11 listopada przez reaktywny Nałogowiec (44,780 p.)
Nie odpowiem na twoje pytanie. Ale odnośnie braku miejsca w telefonie, nie myślałeś o karcie microSD? - taka 256 czy 512 GB jest bajecznie tania, więc pomieścisz na niej grube tysiące zdjęć...

.....Też mam Xiaomi i też zapchałem go prawie na full :D

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 266 wizyt
pytanie zadane 6 sierpnia 2019 w PHP przez veryape Użytkownik (580 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 525 wizyt
pytanie zadane 7 czerwca 2017 w Java przez Mariusz Dobrogosz Nowicjusz (180 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 291 wizyt

93,188 zapytań

142,204 odpowiedzi

322,027 komentarzy

62,515 pasjonatów

Advent of Code 2024

Top 15 użytkowników

1. 2817p. - dia-Chann
  2. 2769p. - Łukasz Piwowar
  3. 2759p. - Łukasz Eckert
  4. 2704p. - Tomasz Bielak
  5. 2678p. - Łukasz Siedlecki
  6. 2627p. - CC PL
  7. 2485p. - Marcin Putra
  8. 2443p. - rucin93
  9. 2418p. - Michal Drewniak
  10. 2367p. - Adrian Wieprzkowicz
  11. 2317p. - Mikbac
  12. 2156p. - Anonim 3619784
  13. 2127p. - Michał Telesz
  14. 1733p. - rafalszastok
  15. 1628p. - Dominik Łempicki (kapitan)
Szczegóły i pełne wyniki

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...