• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Windows 10 Samoistne logowanie na innego użytkownika.

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
115 wizyt
pytanie zadane 15 października 2024 w Systemy operacyjne, programy przez Nekudu Początkujący (330 p.)

Cześć Wszystkim.

Nie wiem co jest grane ale mam taki problem dosłownie 2 dni temu zainstalowałem świeżutki Windows 10 z oficjalnej strony mam teraz wersje próbna. Problem polega na tym iż posiadam 2 konta jedno to zwykły użytkownik drugie to użytkownik z uprawnieniami administratora i sprawa jest taka że często jak loguje się na zwykłego użytkownika (przeważnie go używam do codziennego użytkowania) to jakoś po czasie patrze na menu start > i konto to pogazuje mi że drugie konto jest zalogowane te z uprawnieniami administratora a nie logowałem się na niego.

Teraz nie wiem czy to virus czy co ? troche nie możliwe żeby to był virus bo nigdzie nie wchodziłem na żadne strony a system dosłownie świezy ma 3 dni tylko sterowniki zainstalowane.

Wie ktoś co może byc na rzeczy ?

A druga sprawa chciałem was zapytać czy pakiet Microsoft Visual C++ trzeba instalować obie wersje x64 i x86 w razie czego jakbym chciał starsza gre odpalić to bedzie potrzebna x86 czy wystarczy x64 tylko ?

komentarz 19 października 2024 przez tkz Nałogowiec (42,020 p.)
Nie używasz niczego z prawami administratora? Może przy "uruchom jako administrator" następuje automatyczne logowanie.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

+1 głos
0 odpowiedzi 217 wizyt
pytanie zadane 24 listopada 2024 w Systemy operacyjne, programy przez mati1423 Nowicjusz (130 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 597 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 303 wizyt

93,382 zapytań

142,382 odpowiedzi

322,539 komentarzy

62,738 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...