• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Następca SonicWall TZ300

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
65 wizyt
pytanie zadane 9 sierpnia w Sieci komputerowe, internet przez czaki249 Nowicjusz (120 p.)
Cześć,

Muszę ogarnąć monitorowanie sieci, kto ile ściąga czy wysyła. Chciałem zastosować Zabbixa, ale nie ma zgody, bo darmowy, może być niebezpieczny etc. Macie pomysł jakie rozwiązanie zastosować, sprzętowe, programowe płatne. Mam 2 routery, które podpięte są do switcha, ponieważ część ruchu jest wyprowadza innym łączem. Chcę to rozwiązanie podłączyć właśnie do tego switcha jednym portem, drugi do LAN. Wcześniej był Dell sonicwall tz300, ale już nie daje rady.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 10 sierpnia przez quiet_delete Użytkownik (960 p.)
Za 500 zł plus 30 zł miesięcznie możesz mnie zatrudnić jako konsultanta/wdrożeniowca od Żabiksa Enterprise, a będzie nim fork zabbixa. Jak za tanio, to możemy negocjować stawkę.

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 253 wizyt
pytanie zadane 27 stycznia 2018 w Sieci komputerowe, internet przez robertwe Gaduła (4,620 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 882 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 449 wizyt

92,979 zapytań

141,943 odpowiedzi

321,189 komentarzy

62,308 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...