• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Hasło na laptopa

Cloud VPS
0 głosów
299 wizyt
pytanie zadane 30 lipca 2024 w Bezpieczeństwo, hacking przez Ed6 Nowicjusz (120 p.)
Cześć

Potrzebuję odyskac hasło do laptopa ASUS na swoje prywatne konto. Czy jest jakaś szansa na odzyskanie ?

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 31 lipca 2024 przez Panelinio Stary wyjadacz (10,640 p.)
Zgaduję, że operujesz na Windowsie. Jeśli nie skonfigurowałeś odpowiednio BitLockera to możesz łatwo takie hasło zresetować. Bo fizycznie ciężko by było takowe odzyskać, natomiast możesz znowu się cieszyć dostępem do laptopa.

Poradników masz multum, musisz jedynie pamiętać aby po skończonej operacji na nowo podmienić zmienione nazwy plików.
Ja za zablokowanego laptopa odpowiedzialności nie biorę, dlatego jeśli nie czujesz się na siłach lepiej poproś kogoś bardziej obeznanego
komentarz 3 sierpnia 2024 przez Ed6 Nowicjusz (120 p.)
Dla mnie jest to kosmos, więc kogo muszę poprosić o pomoc czy informatyk da radę czy raczej muszę szukać hackera ?
komentarz 4 sierpnia 2024 przez Panelinio Stary wyjadacz (10,640 p.)
Obeznany i zaufany informatyk da radę to na spokojnie ogarnąć
komentarz 4 sierpnia 2024 przez Ed6 Nowicjusz (120 p.)
A czy możesz kogoś polecić?
komentarz 5 sierpnia 2024 przez Panelinio Stary wyjadacz (10,640 p.)

Nie wiem gdzie mieszkasz, także średniawo. Najlepiej by było, aby ktoś do Ciebie podjechał i Ci odręcznie to załatwił. Jakbym miał do Ciebie niedaleko to na spokojnie bym Ci to załatwił wink

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 720 wizyt
0 głosów
3 odpowiedzi 326 wizyt
pytanie zadane 26 listopada 2017 w Bezpieczeństwo, hacking przez Vivienne Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
4 odpowiedzi 783 wizyt
pytanie zadane 19 czerwca 2024 w Bezpieczeństwo, hacking przez Panelinio Stary wyjadacz (10,640 p.)

93,488 zapytań

142,422 odpowiedzi

322,773 komentarzy

62,908 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...