• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

laptop gl703gs - problem z grafika ?

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
70 wizyt
pytanie zadane 29 lipca w Sprzęt komputerowy przez chruscik666 Nowicjusz (120 p.)
Witajcie. Posiadam laptopa GL703GS. Mam problem prawdopodbnie z grafiką. Podczas gdy probóuje włączyć serwer w cs go, ładowanie się mapy i obraz sie zawiesza. Dzwięk jest ,słychać strzały ale nic wiecej sie nie dzieje. Gdy używam czasem również innych aplikacji , obraz potrafi zrobić się czarny, również dalej słychać dzwięki i pojawia się obraz na nowo. Co moze byc przyczyną ?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 29 lipca przez Panelinio Dyskutant (9,970 p.)
Bardziej mi to wygląda na problemy z pamięcią. Ile masz RAM'u?
komentarz 29 lipca przez chruscik666 Nowicjusz (120 p.)

32 GB frown

komentarz 30 lipca przez Panelinio Dyskutant (9,970 p.)
Masz dwie kości czy może jedną? Jeśli dwie, to czy są identyczne?

Może po prostu masz uszkodzone kości RAM. A jeśli masz możliwość przetestuj grafikę od kolegi. Też nie podałeś specyfikacji, bo może masz niekompatybilny sprzęt. Może wystarczy aktualizacja sterowników. Mało szczegółów podałeś
komentarz 30 lipca przez chruscik666 Nowicjusz (120 p.)
To jest laptop tak jak wspomniałem więc nie mam.pojecia ile.ma kości stad szukam porady u was. Testowanie grafiki od kolegi takze odpada. Jakieś konkretne informacje mogę podać? Zrobiłem test w furmark i szczegóły poniżej.

https://ibb.co/h17pxL7

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 83 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 628 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 112 wizyt
pytanie zadane 15 grudnia 2020 w Systemy operacyjne, programy przez Maciej356 Nowicjusz (220 p.)

92,980 zapytań

141,943 odpowiedzi

321,188 komentarzy

62,307 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...