• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Wybór uczelni Uniwersytet rzeszowski, Politechnika Rzeszowska czy Jarosław PANS

Cloud VPS
0 głosów
268 wizyt
pytanie zadane 9 lipca 2024 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Dannnyyx86 Nowicjusz (120 p.)

Witam, mam problem z wyborem studiów dziennych nie jestem pewien które są dla mnie najbardziej dopasowane. Interesuję się sieciami informatycznymi, cyberbezpieczeństwem, uczę się raczej w domu korzystając z filmików, szkoleń i  kursów, posiadam już drobną certyfikację cisco z dziedzin sieci, linuxa, cyberbezpieczeństwa. Nie jestem najlepszy z matematyki oraz fizyki nie chcę iść na studia byle by się utrzymać i dostać papier inż, mgr zamierzam zgłębiać wiedzę z moich ulubionych dziedzin informatyki na własną ręke a studia mają być taką trochę pomocą. Tu pojawia się problem która uczelnia jest dla mnie najlepsza Uniwersytet rzeszowski, Politechnika Rzeszowska czy Jarosław PANS?

komentarz 13 lipca 2024 przez Ehlert Ekspert (215,050 p.)
Załóż profil na LinkedInie i poszukaj ludzi którzy kończą studia na poszczególnych uczelniach. Na pewno podzielą się opinią.

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 9 lipca 2024 przez Wiciorny Ekspert (281,530 p.)
Przestudiuj sobie program nauczania na obu uczelniach na wybranych kierunkach, bo ktoś, kto ma Ci takiej rady udzielić musiałby zrobić dokładnie to samo, co sam możesz zrobić.
Na tej podstawie, dobierz sobie kierunek i uczelnie, która najbardziej pokrywa się z tym co chcesz robić, lub czym się interesujesz, albo pomoże Ci (chociaż tutaj raczej zabierze czas, ale nie zawsze) w dalszym rozwoju.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 1,479 wizyt
+1 głos
2 odpowiedzi 2,065 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 10,872 wizyt

93,466 zapytań

142,460 odpowiedzi

322,733 komentarzy

62,846 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...