• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Szukam kabla Jack 3,5mm

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
+3 głosów
283 wizyt
pytanie zadane 7 lipca 2024 w Sprzęt komputerowy przez Glutsa Nowicjusz (150 p.)
Tak jak w tytule, szukam kabla jack 3,5mm do słuchawek. Wymagam tego, by był wtrzymały. Od kiedy padł mi kabel dołączony w zestawie, kupowałem już od cholery różnych kabli i wszystkie ostatecznie mi się gdzieś przerywają, dramat. Naprawdę nie mam już pojęcia co kupić. Nerwicy idzie dostać, kiedy znowu tracisz dźwięk w jednej słuchawce i pędzisz do sklepu wypróbować kolejną pozycje. Więc forumowicze, proszę, pomóżcie

4 odpowiedzi

+3 głosów
odpowiedź 7 lipca 2024 przez Gynvael Coldwind Nałogowiec (30,270 p.)
Spróbuj w sklepach muzycznych – tam mogą mieć kable lepszej jakości.
komentarz 7 lipca 2024 przez Glutsa Nowicjusz (150 p.)
Nie jest to głupi pomysł. Porozglądam się tam
0 głosów
odpowiedź 7 lipca 2024 przez Osse Dyskutant (9,820 p.)

Tu szukałeś : Allegro ?

0 głosów
odpowiedź 7 lipca 2024 przez Karol Belka Obywatel (1,140 p.)

https://www.euro.com.pl/kable/ugreen-av112-kabel-mini-jack-3-5mm-aux-1-5m-niebieski.bhtml

Złącze mini jack 3,5 mini jack 3,5. Te same końcówki wyjścia/wejścia.

komentarz 7 lipca 2024 przez Glutsa Nowicjusz (150 p.)

Niestety, miałem go i też nie przeżył frown

komentarz 8 lipca 2024 przez Karol Belka Obywatel (1,140 p.)
Żaden kabel nie jest wytrwały na zgięcia, na uszkodzenia przerwania przewodu. Możesz jedynie kupić kilka zapasowych, a o pieniądzach nie myśl.
komentarz 8 lipca 2024 przez Glutsa Nowicjusz (150 p.)
No dobra, ale jednak jeden potrafił mi przeżyć 1,5 roku, a inne przy takim samym użytkowaniu padają jak muchy. I jak tu żyć?
0 głosów
odpowiedź 8 lipca 2024 przez neo1020 Dyskutant (8,950 p.)
kup sobie linke elektryczną 3x1.5 mm i zalutuj w słuchawki i w jakiego jacka 3,5 konkretnego ze sklepu muzycznego za 30 zł a nie 3, jak mi mikrofon sie yebał co 3 miesiące i ciągle słyszałem że mnie nie słychać to wziąłem kabel, stary mikrofon ze słuchawek za 20 zł polutowałem razem z rezystorem 1000 om i od 4 lat nikt mi nie mówi że mnie nie słychać

może to nie wygląda jak z fabryki, ale działa

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 144 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 384 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 653 wizyt
pytanie zadane 21 grudnia 2018 w Offtop przez conTrust Nowicjusz (120 p.)

93,327 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,397 komentarzy

62,658 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...