• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

ANDROID - reklamy cały czas , potrzebna app do usunięcia ich

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
182 wizyt
pytanie zadane 13 czerwca 2024 w Urządzenia mobilne przez Mariusz Wlazły Nowicjusz (230 p.)
Witam :)
Panowie pomożecie ? Potrzebuje app dla android, teraz mi wywala pelno reklam i odnosnikow do sklepu play jakis spyware/malware ?

Normalnie caly czas, gdy raz wszedlem na restream, czym to moge usunac? probuje jakis programow ale lipa i aktualizowalem juz tez system.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 13 czerwca 2024 przez Panelinio Stary wyjadacz (10,530 p.)

Co, gdzie i jak?
Pobierałeś jakiś program? Kliknąłeś w jakiś link?
Generalnie na tym forum masz trochę wątków dotyczących Twojego problemu, ale łap linka do Malwarebytes

komentarz 13 czerwca 2024 przez Mariusz Wlazły Nowicjusz (230 p.)
ogladalem na re streamie walke i teraz caly czas reklamy mam gdy wchodze na cokolwiek, glownie to reklamy gier ktore prowadza do Sklepu Google .

jest jakis sposb na to ? Malwarebytes coś mi nie pomogl ;/
komentarz 13 czerwca 2024 przez Panelinio Stary wyjadacz (10,530 p.)

ogladalem na re streamie walke

Na platformie Restream? Czy jak?

jest jakis sposb na to ? Malwarebytes coś mi nie pomogl ;/

Manualnie czyścisz sesje, ciasteczka i szukasz podejrzanych programów. Albo format 

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 546 wizyt
pytanie zadane 1 października 2018 w Android, Swift, Symbian przez sapero Gaduła (4,100 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 223 wizyt
pytanie zadane 2 czerwca 2018 w Android, Swift, Symbian przez polak1231 Początkujący (270 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 189 wizyt

93,327 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,393 komentarzy

62,655 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...