• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Czy przez ten błąd obleję maturę z informatyki?

0 głosów
433 wizyt
pytanie zadane 12 czerwca 2024 w Egzaminy zawodowe przez polandonion Dyskutant (7,710 p.)

Witam, 22. maja  miałem przyjemność pisać maturę z informatyki. Niestetyy po przyjściu do domu zdałem sobię sprawę, że nie wypełniłem tej części arkusza (po prostu jej nie zauważyłem, zdarza się):

Dodam, że przed oddaniem, 2 nauczycieli podeszło sprawdzić, czy wypełniłem poprawnie pierwszą i ostatnią stronę arkusza. Nie wiem, czy ten błąd może mi unieważnić całą maturę z informatyki.

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 12 czerwca 2024 przez Wiciorny Ekspert (283,440 p.)
pytanie to skieruj w szkole, instytucji w której się uczysz, czy po prostu  tym się zajmującej... nic Cię to nie kosztuje, jest to dosłownie chwila,  a to są ludzie, którzy na co dzień się tym zajmują. To wymaga jednak twojej fatygi, ciut większej niż napisanie posta, które i tak "średnio" Cię uspokoją i nie będą w 100% pewne.

Moim zdaniem, może to być uznane za błąd tylko, ale też mogą Ci unieważnić pracę, gdyż na tej podstawie pewnie ocenia się pozostałe zadania, to takie gdybanie, natomiast odpowiedź poznasz u źródła.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 3,769 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 3,332 wizyt
pytanie zadane 14 kwietnia 2017 w Algorytmy przez ArturoS159 Początkujący (440 p.)

93,754 zapytań

142,715 odpowiedzi

323,363 komentarzy

63,350 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...