• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

aplikacja z interfejsem graficznym - c++

–5 głosów
918 wizyt
pytanie zadane 11 czerwca 2024 w C i C++ przez niezalogowany
mam pytanie jak moge stworzyc w c++ aplikacje z interfejsem graficznym
8
komentarz 11 czerwca 2024 przez SzkolnyAdmin Szeryf (90,270 p.)

Np. tak.

komentarz 11 czerwca 2024 przez niezalogowany

ach jak ja bardzo nie lubie tego google laugh

1
komentarz 11 czerwca 2024 przez SzkolnyAdmin Szeryf (90,270 p.)
Ależ są inne wyszukiwarki, nie ma obowiązku używania Google.

Nie będziesz programistą, jeżeli nie nauczysz się korzystania z informacji zawartych w sieci.
1
komentarz 11 czerwca 2024 przez Panelinio Stary wyjadacz (10,680 p.)

@Mist, 

ach jak ja bardzo nie lubie tego google laugh

Jak to mówią - lubić się nie musicie, ale warto się szanować. Tak, wiem, kontekst jest inny, ale sam kiedyś sobie podziękujesz gdy wyrobisz sobie umiejętność szukania i rozwiązania problemów na własną kieszeń wink

Poza tym tak jak kolega wyżej - są inne wyszukiwarki 

komentarz 11 czerwca 2024 przez niezalogowany
przeciez to zart
1
komentarz 13 czerwca 2024 przez Sefinek Obywatel (1,710 p.)
Kolego, skoncz najpierw podstawowke, a dopiero potem bierz sie za takie rzeczy :D
Są rzeczy ważne i ważniejsze
komentarz 13 czerwca 2024 przez niezalogowany
jestem niecierpliwy a szkoła mnie nie obchodzi powoli własnym tempie sie ucze i raczej wiecej sie naucze uczyc sie cały czas niz samą szkoła
1
komentarz 14 czerwca 2024 przez Panelinio Stary wyjadacz (10,680 p.)
Czasem jednak warto złapać oddech i skupić się na tym co nauczyciel mówi. Może sam dzięki temu zabłyśniesz w lepszym świetle.

Nikt Ci też nie broni uczyć się na własną rękę - tylko ucz się sumiennie analizując swoje błędy i potrafiąc na nie znaleźć odpowiedź. A też wpierw, nie oszukujmy się, lepiej naucz się składniej pisać. Informatyka nie skupia się jedynie na "nauce o komputerach", tylko bardziej na myśleniu logicznym i składniowym.

Trzymaj się ciepło i pozdrawiam
komentarz 14 czerwca 2024 przez niezalogowany
ale ja w szkole jeszcze html'a nie mam :D wiec nie mam co słuchac chyba ze jak zrobic w paincie serduszko uzywając innych kształtów niz sercer

@Panelinio, a co do kompóterów mało mnie obchodzi niby super ale nie rozumiem tego wole programowanie samo 

tak naprawde to moja najwieksza przeszkoda to brak kreatywnosic chce tworzyc kolejny projekt wykorzystując nowe rzeczy których sie nauczyłem ale nie mam zadnego pomysłu a jak juz cos wymysle to RODO mi przeszkodzi tak czy siak
1
komentarz 14 czerwca 2024 przez Sefinek Obywatel (1,710 p.)

@Mist, w każdym razie radziłbym ci szczególnie uważać na lekcjach j. polskiego najpierw. Każda zdobyta wiedza z lekcji, przyda ci się z pewnością w poźniejszych planach.

1
komentarz 14 czerwca 2024 przez Panelinio Stary wyjadacz (10,680 p.)

@Mist, 

a jak juz cos wymysle to RODO mi przeszkodzi tak czy siak

W jakim sensie RODO Ci przeszkadza? Masz zamiar nielegalnie handlować danymi?

ale ja w szkole jeszcze html'a nie mam :D wiec nie mam co słuchac chyba ze jak zrobic w paincie serduszko uzywając innych kształtów niz sercer

Wiesz, w Minecraft'cie musisz wpierw drewnianym kilofem się posługiwać i spać w lepiance, aby potem latać uzbrojonym po zęby 

a co do kompóterów mało mnie obchodzi niby super ale nie rozumiem tego wole programowanie samo 

komputerów
Szkoda, że Cię sama architektura kompa nie interesuje. Moim zdaniem jest to bardzo pożyteczna wiedza, która pozwoli Ci zrozumieć jak program działa 

edycja 14 czerwca 2024 przez Sefinek
Prawda, umiejetnosc w posługiwaniu sie komputerem to podstawa

Z tego co pamietam to HTML jest w 8 klasie. Naprawde nie chce wiedziec w ktorej ty jestes :D
1

@Panelinio,  np chat zapisuje wiaodmosci w bazie danych git ale jesli ktos napisze wiadomosc "nazywam sie tak mam tyle lat moje hasło do goola to to a adress email to to " i juz proble ze zbieram dane 

To po prostu napisz polityke prywatności, i wymuszaj od uzytkowników jej potwierdzenie jak i zapoznanie się.
nie wazne jak sie postaram by nie zbierac danych i tak znajdzie sie luka idealna na dane osobowe
< tego co wiem musiał bym miec zgode od rodziców na przetwarzanie danych osobowych a poza tym rodo to jak puzle rosypane po całym pokoju jakis element napewno przeoczysz
chyba ze sie myle
komentarz 15 czerwca 2024 przez Oscar Nałogowiec (29,360 p.)

@Mist, Czy jeśli ktoś wyjdzie na ulicę i krzyknie taki tekst jak zaprezentowałeś, to wszyscy, którzy to słyszeli zbierają dane osobowe?

komentarz 15 czerwca 2024 przez niezalogowany
z tego co wiem to inna kwiestia to co napisałes a co innego jelsi w bazie danych mam wiadomsoc nazyam sie tak takie mam haśło do googla a to mój adress email to tak jak bym przechowywał dane osobowe i tak jest

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

+2 głosów
1 odpowiedź 552 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 140 wizyt
+3 głosów
0 odpowiedzi 378 wizyt
pytanie zadane 8 sierpnia 2016 w Nasze projekty przez Sankylo Początkujący (350 p.)

93,631 zapytań

142,553 odpowiedzi

323,056 komentarzy

63,139 pasjonatów

Advent of Code 2025

Top 15 użytkowników

1. 2900p. - dia-Chann
  2. 2870p. - DziarnowskiJ
  3. 2827p. - Łukasz Piwowar
  4. 2783p. - raydeal
  5. 2758p. - Adrian Wieprzkowicz
  6. 2713p. - rucin93
  7. 2579p. - Łukasz Eckert
  8. 2523p. - Maurycy W
  9. 2459p. - CC PL
  10. 2082p. - Michal Drewniak
  11. 1885p. - robwarsz
  12. 1811p. - rafalszastok
  13. 1600p. - Rafał Trójniak
  14. 1588p. - Tomasz Bielak
  15. 1494p. - ssynowiec
Szczegóły i pełne wyniki

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...