Np. tak.
ach jak ja bardzo nie lubie tego google
@Mist,
Jak to mówią - lubić się nie musicie, ale warto się szanować. Tak, wiem, kontekst jest inny, ale sam kiedyś sobie podziękujesz gdy wyrobisz sobie umiejętność szukania i rozwiązania problemów na własną kieszeń
Poza tym tak jak kolega wyżej - są inne wyszukiwarki
@Panelinio, a co do kompóterów mało mnie obchodzi niby super ale nie rozumiem tego wole programowanie samo
@Mist, w każdym razie radziłbym ci szczególnie uważać na lekcjach j. polskiego najpierw. Każda zdobyta wiedza z lekcji, przyda ci się z pewnością w poźniejszych planach.
a jak juz cos wymysle to RODO mi przeszkodzi tak czy siak
W jakim sensie RODO Ci przeszkadza? Masz zamiar nielegalnie handlować danymi?
ale ja w szkole jeszcze html'a nie mam :D wiec nie mam co słuchac chyba ze jak zrobic w paincie serduszko uzywając innych kształtów niz sercer
Wiesz, w Minecraft'cie musisz wpierw drewnianym kilofem się posługiwać i spać w lepiance, aby potem latać uzbrojonym po zęby
a co do kompóterów mało mnie obchodzi niby super ale nie rozumiem tego wole programowanie samo
komputerów Szkoda, że Cię sama architektura kompa nie interesuje. Moim zdaniem jest to bardzo pożyteczna wiedza, która pozwoli Ci zrozumieć jak program działa
@Panelinio, np chat zapisuje wiaodmosci w bazie danych git ale jesli ktos napisze wiadomosc "nazywam sie tak mam tyle lat moje hasło do goola to to a adress email to to " i juz proble ze zbieram dane
@Mist, Czy jeśli ktoś wyjdzie na ulicę i krzyknie taki tekst jak zaprezentowałeś, to wszyscy, którzy to słyszeli zbierają dane osobowe?
93,631 zapytań
142,553 odpowiedzi
323,056 komentarzy
63,139 pasjonatów
Top 15 użytkowników
Motyw:
Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡
Oto polecana książka warta uwagi.Pełną listę książek znajdziesz tutaj