Co tu dużo mówić - chaos.
Wizualnie to strona leży - tu kontrast, tu kolory się zlewają. Poza tym ciężko się odnajdywać po tej stronie. Podstrony zamieniają się miejscami ("Regulamin" na "srodowisko programistyczne", a w to co kliknę pojawia się "strona główna").
Tu się stopka zlewa na kontener, raz są bordery a raz ich nie ma, niewystylizowane buttony i pola tekstowe.
Słownikowo jak zawsze poszalałeś... Raz używasz polskich znaków, a raz nie (i to w jednym zdaniu).
No i składniowo wygląda to serio średnio. Jakby dwie osoby się głowiły jak poukładać zdania.
Paddingi nie istnieją tam gdzie powinny, używasz "<br><br>" (a ktoś kiedyś napisał tutaj, że za to powinno być więzienie).
Jak patrzę na tą stronę to przypomina mi się technikum, gdzie tłumaczyłem koledze jak stronka powinna działać od strony mechanicznej, a grafikę to niech sobie na szybko ogarnie - byle by nauczyciel zaliczył zadanie. No i wychodziły takie kontrastowo-zlewające się kwiatki.
Regulamin też jakoś koślawo napisany, ale widać, że coś tam sobie się edukujesz.
Mechanicznie strona działa, mam output z Twojego kodu. Ale właśnie - niby masz dwie podstrony, które powinny coś opowiedzieć o Twoim projekcie. No ale nic nie ma. Jakąś historię, do czego kod może być wykorzystywany, jakie masz zamiary, coś o sobie. Tak po prostu nijak jest i chaotycznie.
Stronę oceniam na WpierwZmontujCośŁatwiejszegoLubPoczytajWięcejKsiążek/10. Któryś raz jednak powtarzam - nie chcemy Ci podcinać skrzydeł. Jedynie chcemy abyś lepiej prosperował ze swoimi projektami