• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Matura z informatyki - zapisywanie odpowiedzi

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
267 wizyt
pytanie zadane 17 maja 2024 w C i C++ przez SPEDDED Nowicjusz (120 p.)

Dzień dobry, za chwilę matura z informatyki,a ja mam jedną niepewność w kwestii zapisywania odpowiedzi.

Rozchodzi się o zadanie z pseudokodem, tutaj treść z arkusza czerwiec 2023: Z wykorzystaniem funkcji czy_mniejszy(n, s, k1, k2) zapisz w wybranej przez siebie notacji (w postaci pseudokodu lub w wybranym języku programowania) algorytm, który obliczy wartości elementów tablicy T zawierającej numery sufiksów zgodnie z porządkiem alfabetycznym sufiksów słowa s.  

Teraz moje pytanie: Jak zapisać odpowiedź, jeśli chcę ją podać w języku c++ ? Mam wpisać tylko jedną z części kodu na kart, czy może napisać, że odpowiedź jest w takim i takim pliku w folderze?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 18 maja 2024 przez Panelinio Stary wyjadacz (10,530 p.)
Do oceny oddajesz:

• plik zadanie1_1.txt zawierający odpowiedź do zadania (dwie liczby oddzielone spacją – liczba plansz z pustymi kolumnami oraz największa liczba pustych kolumn na planszy)

• plik(-i) z komputerową realizacją zadania (kodem programu) o nazwie (nazwach)

Każde zadanie ma swoją instrukcję i się jej trzymasz  Zerknij na podobne tematy na tym forum

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 2,054 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 544 wizyt
pytanie zadane 4 kwietnia 2023 w Offtop przez malwina Nowicjusz (130 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 2,026 wizyt

93,322 zapytań

142,319 odpowiedzi

322,387 komentarzy

62,651 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...