• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Darmowy hosting PHP, NODE.JS, PYTHON

VPS Starter Arubacloud
+4 głosów
513 wizyt
pytanie zadane 11 maja w Hostingi, domeny, usługi przez su7890 Początkujący (460 p.)
zamknięte 22 sierpnia przez su7890

Witam,

pragnę przedstawić wam CANDYHOST.PL, darmowy hosting WWW.

Każdy użytkownik dostaje 1 GB dysku, możliwość podpięcia 3 domen, 5 baz danych i 5 kont e-mail. Wspieramy PHP 5.1-8.3, Pythona i Node.js. Obsługujemy także strony w WordPressie. Panel to nowoczesny i prosty w użyciu DirectAdmin. Nie umieszczamy żadnych reklam na Twoich stronach, a jeżeli chcesz to możesz skorzystać z darmowej subdomeny (twojadres.c4ndy.pl). Do dyspozycji darmowe certyfikaty SSL LetsEncrypt i podstawowe wsparcie techniczne (na e-mailu i na discordzie). Hosting jest na zawsze, ale jeżeli nie będziesz z niego w ogóle korzystał przez 2 miesiące, to konto zostanie usunięte. Dzięki temu będziemy w stanie zapewnić darmowy hosting większej liczbie osób. Konta są aktywowane ręcznie (dla bezpieczeństwa), aktywacja zazwyczaj w kilka godzin, czasem krócej.

Ponadto mamy w ofercie tanie pakiety hostingu WWW i VPS, jeżeli potrzebujesz większej mocy serwera czy większych parametrów. Za płatny hosting zapłacicie poprzez Blik, Paypal, Paysafecard, Skrill, czy kryptowaluty takie jak Litecoin, Bitcoin czy Etherum

https://candyhost.pl/

komentarz zamknięcia: ffsdfd
komentarz 11 maja przez niezalogowany
okej to jak nagle mi sie nie odechce to chetnie wykorystam wasz bo za duzo nie potrzebuje jezeli chodzi o projekt mysle ze nie napisze czegos na 1 gb a  poza tym twoja deklaracja dodawania lepszych parametrów wygrywa i chyba 3 domeny tez dobra sprawa tylko nie jestem obeznany i mysle sobie o podstronach ale chyba własnie znalazłem na to sposób  dobra ja juz sobie ide do widzienia i powodzienia
komentarz 11 maja przez su7890 Początkujący (460 p.)

podstrony (subdomeny, np. abcdef.mist.xyz) masz nielimitowane na moim hostingu smiley

komentarz 11 maja przez niezalogowany
ok rozumiem
komentarz 12 maja przez Gapcioch Nowicjusz (100 p.)

@su7890, Brak na stronie informacji o limicie transferu, informacja dostępna tylko przy płatnych pakietach.

komentarz 12 maja przez su7890 Początkujący (460 p.)
25gb transferu miesięcznie, zaraz dopiszę na stronie

3 odpowiedzi

+2 głosów
odpowiedź 12 maja przez AnimaVillis Stary wyjadacz (12,450 p.)
Ja proszę o informacje takie jak:
Adres firmy, politykę rodo oraz informacje o administratorze, który dba o bezpieczeństwo klientów :)

firmy nie mam, polityka rodo i info o adminie + adres są w tym linku:

https://candyhost.pl/pp.html

komentarz 12 maja przez AnimaVillis Stary wyjadacz (12,450 p.)
Okej, gromadzenie danych masz zgłoszone do GIODO?
nie, jedyne dane jakie przetwarzam to nick + email
komentarz 12 maja przez AnimaVillis Stary wyjadacz (12,450 p.)

Pozwolę sobie wrzucić w cytat pewną krótką informację:

Adres e-mail to dana osobowa - w tym zakresie wydał nawet opinię Generalny Inspektor Danych Osobowych. Dana osobowa to każde dane, które umożliwiają nam zidentyfikowanie konkretnej osoby. Nie ma przeszkód, by zidentyfikować konkretną osobę dzięki adresowi e-mail, jeżeli zawiera on imie.nazwisko@domena.pl.

Zatem zapraszam do GIODO obecne UODO (https://www.uodo.gov.pl/) zgłosić ten fakt.
Możesz prowadzić działalność nierejestrowaną (https://www.biznes.gov.pl/pl/portal/00115) jeżeli nawet tego nie zrobisz bardzo szybko możesz sobie kłopotów zarobić :)

okej, zostanie zgłoszone w najbliższym czasie
komentarz 18 maja przez su7890 Początkujący (460 p.)

@AnimaVillis, żeby nie było problemów, płatne pakiety zostały usunięte z oferty. nie będzie można ich już zakupić

komentarz 19 maja przez AnimaVillis Stary wyjadacz (12,450 p.)
A jak tam UODO?
komentarz 19 maja przez su7890 Początkujący (460 p.)
zostanie zgłoszone
komentarz 19 maja przez AnimaVillis Stary wyjadacz (12,450 p.)
To jak wspomniałem powinno zostać zrobione w pierwszej kolejności.
0 głosów
odpowiedź 17 sierpnia przez su7890 Początkujący (460 p.)
yo, projekt został sprzedany dla innej osoby, zaktualizowana polityka prywatności i możliwość zakładania kont będzie znowu dostępna na dniach.

ja quituję całkowicie z projektu, jak macie pytania to na stronie głównej macie email (support@candyhost.pl) i discord do nowego właściciela
0 głosów
odpowiedź 22 sierpnia przez su7890 Początkujący (460 p.)

hosting został zamknięty całkowicie

serwery zostaną wyłączone na dniach, póki co klienci mają czas na zrobienie backupu

komentarz 26 sierpnia przez distracted Początkujący (490 p.)
szybko idzie  ..

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 666 wizyt
pytanie zadane 25 grudnia 2017 w Sieci komputerowe, internet przez Paweł Piech Użytkownik (720 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 719 wizyt
pytanie zadane 27 czerwca 2021 w Hostingi, domeny, usługi przez Bakkit Dyskutant (7,600 p.)
0 głosów
4 odpowiedzi 860 wizyt

92,963 zapytań

141,928 odpowiedzi

321,161 komentarzy

62,297 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...