• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Instalacja hackintosha na hyper-v

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
68 wizyt
pytanie zadane 1 maja w Systemy operacyjne, programy przez hutsalo1998 Użytkownik (540 p.)

Próbuje na hyper-v zainstalować macos, czyli klasycznego hackintosha tak jak na tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=IfyYsYdKdr8&t=2s. Robie wszystko tak jak trzeba i gdy już uruchamiam to praktycznie nic sie nie dzieje. Niby bootloader startuje(zmieniam kolejność bootowania tak samo jak na filmie) ale nic sie nie dzieje. Zresztą mam zdjęcie poglądowe jak to wygląda 

czy ma ktoś pomysł od czego wypadałoby zacząć. Ja postaram sie wszystkie instrukcje z tej strony docelowej przerobić ale potrzebuje też pomocy od nieco bardziej doświadczonych osób. Może miał ktoś już taki problem. Tam na tej stronie jest informacja o tym, że procesory amd nie są wspierane. Od razu wywalam te ewntualność z uwagi na to że mam Intela.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 387 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 413 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 276 wizyt

92,959 zapytań

141,920 odpowiedzi

321,150 komentarzy

62,292 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...