Cześć, postanowiłem zrobić stronke z darmowymi szablonami stron WWW. Przyda się osobom które chciałyby mieć stronę ale nie umieją/nie mają czasu na jej zrobienie. Na https://webszablony.xyz/ znajdziesz template do niemal każdej strony - do portfolio, bloga, bio, sklepu i wiele więcej! Na co czekasz? Wbij na stronę i przejrzyj dostępne szablony!
Piszę to jako w zasadzie potencjalny klient Jeśli mam się o coś przyczepić to ten biały błysk za nazwą strony strasznie odstrasza - przynajmniej mnie. Sama strona wydaje się okropnie pusta. Też kurcze szablony w zasadzie mało co się różnią. Elementy się powtarzają a przy niektórych szablonach nie widzę zastosowania. Te 2 stronki z gifami to też nie jest kurcze coś, co klient by szukał - może jakiś Maciuś z 2B aby się pochwalić, że ma stronkę o sobie z takim zajebiaszczym gifem. Popracuj nad kompozycjami i popraw błędy gramatyczne Też Lorem Ipsum nie jest profesjonalne - jeśli masz szablon to pokaż jego przykładowe zastosowanie. Opis artykułu może być krótszy niż taka wiązanka, a to może odbić się na kompozycji. Tak czy siak brawa za projekt
93,600 zapytań
142,524 odpowiedzi
322,993 komentarzy
63,084 pasjonatów
Motyw:
Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡
Oto polecana książka warta uwagi.Pełną listę książek znajdziesz tutaj