Cześć, natrafiłem na mega dziwny problem i już nie mam nawet pomysłu jak go debugować i gdzie szukać.
O co chodzi, a no o to, ze jak wchodzę na dowolną stronę w aplikacji to nie ładują się style, klasy nie są wczytywanie z pliku css.
Mimo, że kiedy podglądam źródło strony i wchodzę w plik css to jego zawartość wyświetla się poprawnie.
Co więcej kiedy zapisze zrzut niepoprawnie wyświetlanej strony strony (ctrl+s) i potem uruchomie ten html to wszystko wyświetla się popranwie.
Style, które są umieszczone w tagach <style> bezpośrednio w pliku html ładują się poprawnie.
Problem jest tylko kiedy klasy pochodzą z pliku.
Bez znaczenia czy style pochodzą z pliku public/css/styles.css czy z jakiegoś bundla np. /bundles/nelmioapidoc/style.css
Problem jest ten sam. Czyściłem cache, stawiałem kontenery od nowa, to już za mną i nie pomogło.
Nie restartowałem komputera ;) ale to raczej jedynie w formie żartu
Dla porządku napisze, że style ładuje poprawnie czyli
<link href="{{ asset('css/styles.css') }}" rel="stylesheet" />
Walcze z tym już od 3h, więc napisanie tutaj nie jest moją pierwszą myślą, będę wdzięczny za wszelkie próby pomocy.
Korzystam z najnowszego symfony i dockera.
Myślałe, że to może wina vendora, że może coś w nim zmieniłem niechcący, ale usunecie go i instalacja z composera nic nie dała