• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

3 miesiące zabawy w Unity

VPS Starter Arubacloud
+6 głosów
168 wizyt
pytanie zadane 1 kwietnia w Urządzenia mobilne przez Pixel040 Gaduła (3,100 p.)

Hej :)

Trzy ostatnie miesiące spędziłem na uczeniu się i tworzeniu gry w Unity. Efekt - stworzyłem grę. Od dzisiaj jest dostępna w sklepie googla - Pixel City: Idle Tycoon. Gra polega na tworzeniu i rozbudowie miast. Z czasem można odblokowywać kolejne wyspy i lepsze budynki. Apka to typowa gra Idle. W grze znajdą się jedynie "rewards ads" - tak aby gra sprawiała fun. Włożyłem w projekt dużo czasu i energii. Zapraszam to wypróbowania. Byłym wdzięczny za feedback - zależy mi na udoskalaniu projektu.

Dzięki!

komentarz 1 kwietnia przez reaktywny Nałogowiec (42,140 p.)
Przypomina mi to starą grę na PC. Nie masz wersji pod iOS?
komentarz 1 kwietnia przez Pixel040 Gaduła (3,100 p.)
Słyszałem też, że grafika by mogła służyć jako dywan w przdszkolu :D. W przyszłości mam zamiar dodać na IOS'a.
komentarz 1 kwietnia przez reaktywny Nałogowiec (42,140 p.)
Grafika jest z grubsza OK - od urządzeń mobilnych mniej się wymaga,

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 317 wizyt
pytanie zadane 2 grudnia 2017 w Nasze projekty przez Kubion Nowicjusz (120 p.)
+3 głosów
7 odpowiedzi 1,376 wizyt
pytanie zadane 5 czerwca 2017 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez mix923 Początkujący (450 p.)
+2 głosów
1 odpowiedź 451 wizyt
pytanie zadane 17 grudnia 2016 w Nasze projekty przez Azrael Początkujący (440 p.)

92,960 zapytań

141,921 odpowiedzi

321,153 komentarzy

62,294 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...