Dzień dobry,
chciałabym się Was poradzić odnośnie stworzenia strony internetowej z testami i panelem admina. Otórz potrzebuję zrobić kilka testów z jedną odpowiedzią poprawną, potrzebuję aby uczeń mógł wpisać swoje imię i nazwisko a następnie mógł kliknąć w test, wynik ucznia musi być zapisany, chcę aby poprawność odpowiedzi była sprawdzana po stronie serwera. Chciała stworzyć stronę używając HTML i CSS ale kompletnie nie wiem jak to później może korespondować z serwerem na którym ma się odbywać sprawdzanie wyników a następnie poinformowania ucznia o jego wyniku. Na stronie musi być ustawiony licznik czasu (uczeń na rozwiązanie testu ma 35 minut) chce aby po tym czasie blokowała się możliwość zaznaczania odpowiedzi a test niejako się już sam wysyłał i sprawdzał te odpowiedzi które są zaznaczone. Potrzebuje też mieć gdzie to zapisać - te wyniki a więc jakaś baza danych z wynikami oraz panel admina przez który będzie można dodawać kolejne testy. Jakich technologii mogę do tego użyć oraz czy jest sens tworzenia strony w HTML I CSS skoro wyniki muszą być sprawdzane po stronie serwera.
Będę wdzięczna za odpowiedzi