• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Problemy z telefonem

Cloud VPS
0 głosów
129 wizyt
pytanie zadane 1 listopada 2023 w Urządzenia mobilne przez nnaattkkaapp Nowicjusz (120 p.)
Dzień dobry,

Od 1,5 roku mam telefon Samsung Galaxy M22. Strasznie się on zacina. Kiedy wchodzę w aplikację np. Wiadomości po paru sekundach pisania wiadomości mnie z niej wyrzuca i kasuje rozpoczętą wiadomość. Oprócz tego co jakiś czas podczas używania telefonu mam komunikat w którym pisze, że Interfejs przestał działać i mogę go zamknąć albo poczekać. Parę razy podczas różnych czynności np. Oglądania YouTube mój telefon po prostu uruchomił się ponownie. Według mojej mamy wystarczy, że zresetuje telefon do ustawień fabrycznych i może coś zaskoczy i się naprawi. Wątpię, żeby to działało... Telefon ma jeszcze gwarancję. Co mam robić isc do serwisu i to zgłosić, czy zresetować telefon? Albo zupełnie coś innego? Proszę o pomoc
komentarz 2 listopada 2023 przez tkz Nałogowiec (42,060 p.)

Według mojej mamy wystarczy, że zresetuje telefon do ustawień fabrycznych i może coś zaskoczy i się naprawi.

To jest generalnie bardzo dobra rada, jeżeli zadziała, to pewnie nagromadził się syf w postaci plików/aplikacji/wirusów(?). Jak nie, to serwis. Osobiście odsyłanie telefonu zostawiłbym na koniec, bo po prostu go stracisz na jakiś czas. 

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 316 wizyt
pytanie zadane 11 grudnia 2021 w Urządzenia mobilne przez Terix Nowicjusz (130 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 241 wizyt
pytanie zadane 10 maja 2020 w Urządzenia mobilne przez Hardwell Dyskutant (9,020 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 217 wizyt
pytanie zadane 26 lutego 2020 w Urządzenia mobilne przez ksky Początkujący (450 p.)

93,453 zapytań

142,448 odpowiedzi

322,717 komentarzy

62,830 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...