• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Google może stać się wyszukiwarką nr 2. TikTok może go wyprzedzić :)

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
–3 głosów
282 wizyt
pytanie zadane 24 października 2023 w Offtop przez reaktywny Nałogowiec (46,230 p.)
Google może stać się wyszukiwarką nr 2. TikTok może go wyprzedzić :)

https://filarybiznesu.pl/innowacje/czeka-nas-rewolucja-google-przestanie-byc-najpopularniejsza-wyszukiwarka/a22530
1
komentarz 25 października 2023 przez Iei Bywalec (2,170 p.)
Internet zepsuł się już jakieś 10 lat temu więc wcale mnie to nie dziwi
1
komentarz 25 października 2023 przez reaktywny Nałogowiec (46,230 p.)

Czy Internet się zepsuł czy ludzie którzy go oglądają? Bo nikt nikogo nie zmusza do oglądania konkretnych stron :) Nie lubisz konkretnych stron , to nie wchodź na nie.

Zależy też jak na to patrzeć. Jak popatrzysz na inne media w Polsce (prasa, radio, TV) to też jest bardzo słabiutko. Bardzo mało rzetelnych mediów, mediów pro-polskich, czyli takich które służą nam. Więcej jest mediów polskojęzycznych, a bardzo niewiele polskich. Więc Internet jest odskocznią i możesz łatwiej dojść do prawdy (zakładając, że odwiedzasz odpowiednie, czyli polskie strony).

Ja z TikToka nie korzystałem nigdy, słyszałem, że go stworzyli Chińczycy. Tylko tyle wiem.

Ale o Google na Zachodzie też mówią mało pochlebne rzeczy, podobnie o Facebook/Meta i innych gigantach.

1
komentarz 25 października 2023 przez manjaro Nałogowiec (37,390 p.)
Tiktok to jest wyszukiwarka? A to pierwsze słyszę.

Myślałem że to taka apka na smartfona dla niepełnosprytnych...
komentarz 26 października 2023 przez Iei Bywalec (2,170 p.)
Ten temat to jest jakiś trolling bo rzeczywiście tik tok to nie jest wyszukiwarka
komentarz 26 października 2023 przez reaktywny Nałogowiec (46,230 p.)
Nie znam TikToka, nie korzystam, ale gdzie indziej też piszą, ze jego popularność szybko rośnie.
1
komentarz 28 października 2023 przez Sefinek Obywatel (1,710 p.)

@Iei zepsuł się wtedy gdy powstał tiktok

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

+1 głos
3 odpowiedzi 416 wizyt
pytanie zadane 14 października 2015 w Offtop przez Sinnley Stary wyjadacz (12,810 p.)
0 głosów
3 odpowiedzi 286 wizyt
pytanie zadane 7 sierpnia 2020 w Offtop przez PanJan3214 Użytkownik (560 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 181 wizyt
pytanie zadane 16 maja 2020 w Offtop przez Mirek Błażejewski Początkujący (280 p.)

93,327 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,397 komentarzy

62,658 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...