• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

TEB szkoła policealna GDYNIA Technik programista

Cloud VPS
0 głosów
546 wizyt
pytanie zadane 7 października 2023 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez choinka765 Początkujący (300 p.)
Hejka. Czy są tu jakieś osoby po kursie w TEB w Gdyni lub może ktoś z Was naucza w TEBie i chciałby podzielić się opinią o kierunku Technik Programista itp? Myślę nad zapisaniu się do tej szkoły, ale w Internecie są różne opinie, choć niekoniecznie dotyczące konkretnie szkoły w Gdyni. Stąd mam mentlik w głowie czy warto.

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 8 października 2023 przez mcwe8x Początkujący (460 p.)
Uczyłem się w Technikum w Katowicach na kierunku technik informatyk. Szkoła ma luźne podejście do wszystkiego (czasami za luźne) u nas w Katowicach byli fajni nauczyciele do zajęć zawodowych, którzy w większości potrafili Cię nauczyć. Natomiast jeżeli chodzi o przedmioty ogólne to była to porażka wywalone na całego.
0 głosów
odpowiedź 8 października 2023 przez Visual Studio Kot Bywalec (2,550 p.)
Najlepiej, gdy osobiście zweryfikujesz, kto jest tam nauczycielem i jak długo pracuje w tej placówce. Dodatkowo, warto porozmawiać z osobami, które już tam się uczyły lub uczą, ponieważ każda placówka ma swoją własną historię i charakter. Warto również pamiętać, że TEB to prywatna placówka, która funkcjonuje jak każda inna firma i musi generować zyski.

Teraz zdefiniujmy, czym dla ciebie jest "bycie zadowolonym". Czy chodzi o to, jak nauczyciele będą cię traktować, czy może bardziej zależy ci na treściach i przekazach, które otrzymasz? Jeśli interesuje cię luźniejsze podejście do nauki, to zazwyczaj takie podejście można znaleźć w każdej prywatnej placówce, której jesteś klientem. Co do pozostałych aspektów, warto porozmawiać z ludźmi z tej placówki lub ich otoczenia, aby uzyskać więcej informacji.
komentarz 9 października 2023 przez choinka765 Początkujący (300 p.)
Chodziło mi o zadowolenie ze względu na poziom treści przekazywanych na zajęciach oraz ilości nauczanego materiału. Trudno jest znaleźć kontakt z osobami, które skończyły ten kierunek. Dlatego odezwałam się tutaj. Jednak pozostaje mi samodzielne zweryfikowanie czy moje wątpliwości są zasadne.

Podobne pytania

–1 głos
1 odpowiedź 1,849 wizyt
pytanie zadane 28 października 2021 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Mikolajlt Nowicjusz (220 p.)
+1 głos
0 odpowiedzi 1,679 wizyt
pytanie zadane 9 lutego 2021 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez LEPA Nowicjusz (130 p.)

93,468 zapytań

142,404 odpowiedzi

322,706 komentarzy

62,849 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...