• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Optymalizacja SEO strony internetowej

42 Warsaw Coding Academy
+1 głos
195 wizyt
pytanie zadane 7 października 2023 w Nasze projekty przez max9888 Nowicjusz (130 p.)

Witam,
Mam problem z optymalizowaniem strony internetowej pod kontem SEO.
Wykonałem wszystkie czynności związane z optymalizacją strony www, za pomocą Yoast SEO.
Mam wszystko na zielono.
Mimo tego strona nie pozycjonuję się naj lepiej.
Nie wiem, co mogę jeszcze wykonać.

Chodzi o tą stronę www it-auto.pl

komentarz 7 października 2023 przez reaktywny Nałogowiec (46,230 p.)
"Na zielono" ;)  Poczekaj też trochę, bo pozycja poprawia się też z czasem, jak linki się "przyjmą", boty odwiedzą Twoją stronę n razy i wszystko "zatrybi" :) Więcej uwag dałem poniżej w poście.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 7 października 2023 przez reaktywny Nałogowiec (46,230 p.)
Bardzo, naprawdę bardzo wiele rzeczy decyduje o pozycji strony w Google. To są dziesiątki zagadnień.

Możesz nauczyć się SEO sam i korzystać z narzędzi typu SEMRUSH i podobnych, ale wiąże się to z czasem (na zdobywanie wiedzy SEO oraz czasem na przeprowadzenie pozycjonowania). Możesz też komuś zlecić pozycjonowanie, zapłacisz i masz spokój (jeśli wybierzesz dobrych specjalistów).

Pozycjonowanie na własną rękę dziś jest trudne i przede wszystkim czasochłonne, musisz też być na bieżąco z metodami SEO, bowiem algorytmy Google się zmieniają dość często. Nie mówiąc o konkurencji, która nie chce Ciebie widzieć wcześniej na liście wyników :)

Jak znaleźć dobrą firmę SEO? W Google - im są wyżej tym są lepsi ;) !

Ze swojej strony mogę polecić firmę która obsługiwała kolegi stronę (  Top Online z Wrocławia  ).

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 228 wizyt
pytanie zadane 3 listopada 2016 w Nasze projekty przez intoksynator Gaduła (3,450 p.)
0 głosów
3 odpowiedzi 432 wizyt
pytanie zadane 23 maja 2019 w HTML i CSS przez Alcomats Użytkownik (580 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 750 wizyt
pytanie zadane 27 kwietnia 2018 w Sieci komputerowe, internet przez Kamil Jarzyna Użytkownik (940 p.)

93,395 zapytań

142,389 odpowiedzi

322,569 komentarzy

62,753 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...