• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Te same dane na dwóch różnych komputerach

Aruba Cloud PRO i VPS, Openstack, VMWare, MS Hyper-V
0 głosów
111 wizyt
pytanie zadane 16 września w Systemy operacyjne, programy przez IzaF Nowicjusz (120 p.)
edycja 16 września przez IzaF
Dzień dobry. Wstępnie proszę o wyrozumiałość odnośnie okresleń i opisu, które nie będą profesjonalne. Mój syn ma na laptopie Windowsa, swoje własne konto google. Wczoraj okazało się, że na moim komputerze są jego ikonki z jego pulpitu, a moje zniknęły. Jego dane są na moim laptopie, moich nie ma nigdzie. Syn ma antywirusa, zarzekał się, że nic nie ściągał, ale z taką sytuacją nie zetknęłam się nigdy. Bardzo prosze o pomoc. Wiem, że jestem we właściwym miejscu :)
komentarz 17 września przez j23 Mędrzec (193,580 p.)
Może dysk podmienił? :)
komentarz 17 września przez adrian17 Ekspert (334,700 p.)
Jeśli to nie chromebooki albo jakaś domena AD to też niezbyt rozumiem jak do tego by mogło dojść... Ktoś musiałby po prostu do tych komputerów przysiąść i dokładniej przeanalizować co się na nich stało poza "ikonkami".
komentarz 17 września przez reaktywny Nałogowiec (36,690 p.)
Może są tam tylko dwie ikonki:

- Edge

- Shutdown Windows

?
komentarz 18 września przez IzaF Nowicjusz (120 p.)

@adrian17, jakoś sobie poradziłam już ;) Mój syn zameldował się na tym samym one drive i prawdpodobnie zrobił synchronizację pulpitu, albo coś w tym stylu. 

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 135 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 171 wizyt
pytanie zadane 10 listopada 2021 w Systemy operacyjne, programy przez KonDZIKs Bywalec (2,690 p.)
+1 głos
2 odpowiedzi 445 wizyt
pytanie zadane 21 października 2021 w Systemy operacyjne, programy przez KFC Użytkownik (610 p.)

91,832 zapytań

140,508 odpowiedzi

317,004 komentarzy

61,163 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...