• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Najlepsze darmowe narzędzie do logowania błędów javascript

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
+1 głos
292 wizyt
pytanie zadane 5 września 2023 w JavaScript przez Beginner555 Bywalec (2,090 p.)
Cześć,

Potrzebuje rady jakie narzędzie wybrać do logowania błędów javascript z mojej strony, chcę aby była możliwość zobaczenia w logach dokładny plik gdzie wystąpił błąd. Obecnie testowałem Sentry darmową wersje, ale tam są tylko dokładne url-e gdzie wystąpił błąd, nie ma dokładnej ścieżki do pliku gdzie jest nieprawidłowy kod.

1 odpowiedź

+2 głosów
odpowiedź 5 września 2023 przez VBService Ekspert (256,600 p.)
edycja 5 września 2023 przez VBService

Raczej będzie ciężko znaleść w pełni darmowe takie "narzędzie", ale podane niżej oferują darmowe plany, które w większości sytuacji dają rade:

• Rollbar oferuje darmowy plan, który pozwala na zbieranie błędów JavaScript z informacjami o pliku, w którym wystąpił błąd. Możesz zobaczyć pełne ścieżki do plików i wiele innych informacji, jest łatwy w konfiguracji.

• Bugsnag oferuje darmowy plan, który pozwala na zbieranie błędów JavaScript i dostarcza dokładne informacje o pliku, w którym wystąpił błąd.

• Airbrake oferuje darmowy plan, który umożliwia zbieranie błędów JavaScript z informacjami o plikach, w których wystąpiły błędy, jest łatwy w użyciu i oferuje różne narzędzia do analizy błędów.

• Raygun oferuje darmowy plan, który pozwala na zbieranie błędów JavaScript wraz z pełnymi informacjami o pliku.

Upewnij się, że korzystasz z odpowiednich ustawień i konfiguracji, aby uzyskać pełne informacje o błędach. Każde z powyższych narzędzi może dostarczyć dokładne informacje o błędach JavaScript, ale konfiguracja może być kluczowa.

Podobne pytania

0 głosów
5 odpowiedzi 1,837 wizyt
+13 głosów
1 odpowiedź 317 wizyt
pytanie zadane 22 stycznia 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Benek Szeryf (93,150 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 150 wizyt

93,434 zapytań

142,429 odpowiedzi

322,662 komentarzy

62,799 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...