Dzień dobry
Pewnego razu zainstalowałem hamachi na potrzeby gry z kolegami. Po zainstalowaniu aplikacji coś dziwnego zaczęło się dziac na moim komputerze. Postanowiłem natychmiastowo odinstalowac ją. Zmiany polegały na tym że skróty gier ( i foldery jeżeli dobrze pamiętam) zmieniły ikonkę i po kliknięciu wyskoczyło okienko braku dostępu do aplikacji (dodam obrazek). Spytałem kolegę czy coś pomoże i sprawdziliśmy że moje konto ma uprawniejnia administratora. Ostatnio chciałem sobie pograc na crystal launcherze lecz wyskakuje taki error (dodam obrazek). Postanowiłem że go odinstaluje i zainstaluje ponownie ale savy gry gdzieś zachowam. Podczas prznoszenia plików wyskakuje komunikat o prośbę o dostęp od "DESKTOP-E1KKI0/User" (dodam kolejny obrazek) warto zaznaczyć że na moje konto "user" ma już uprawnienia administratora. Warto zaznaczyc że na innym forum zadałem podobne ptanie i dostałem taką oto odpowiedź (dodam zdjęcie). Czy wie ktoś może jak dałoby radę to naprawić? Z góry za wszelką pomoc bardzo dziękuje
(brak dostepu)

(error)

(prośba o dostęp)

(User czyli ja)

(odpowiedź z innego forum)