• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

klawiatura popsuts

HackNation - ogólnopolski hackathon
0 głosów
357 wizyt
pytanie zadane 24 maja 2023 w Sprzęt komputerowy przez Niepokonana7999 Bywalec (2,310 p.)
proszę mi powiedzieć jak wyłączyć klawiaturę w laptopie.

Otóż w moim laptopie brakuje paru klawiszy przez co konieczne jest doczepienie klawiatury zewnętrznej. Ale jak kładę gumową klawiaturę na laptopie, to jeszcze działające klawisze się wciskają i nie da się tego używać. No niby mogę kłaść laptopa za klawiaturą, ale przecież to wtedy komputer stacjonarny z beznadziejnym chłodzeniem./
komentarz 25 maja 2023 przez j23 Mędrzec (195,220 p.)

No niby mogę kłaść laptopa za klawiaturą, ale przecież to wtedy komputer stacjonarny z beznadziejnym chłodzeniem./

A jak położysz klawiaturę na laptopie, to znowu będzie 100% laptopem? :)

Jeśli to stary laptop, to może wymiana klawiatury nie będzie droga i w miarę prosta do zrobienia samodzielnie.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 25 maja 2023 przez Pawel1995 Gaduła (3,810 p.)
Na twoim miejscu odłączyłbym fizycznie taśmę pod klawiaturą.

Odpowiadając na pytanie:

Wyłączenie klawiatury może być problemem.

Jeżeli chciałabyś/chciałbyś wyłączyć myszkę, to nie ma problemu:

Menadżer zadań -> Mysz i inne urządzenia wskazujące -> (klikasz prawym) Wyłącz urządzenie.

Przy klawiaturze nie widzę "Wyłącz urządzenie". Nie wiem dlaczego. Tutaj mogę domniemać co najwyżej. Sprawdź czy sie pojawi "Wyłącz urządzenie", jak podłączasz drugą.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 293 wizyt
+1 głos
2 odpowiedzi 319 wizyt
pytanie zadane 9 grudnia 2024 w Sprzęt komputerowy przez Nekudu Początkujący (480 p.)
+1 głos
2 odpowiedzi 318 wizyt
pytanie zadane 27 czerwca 2024 w Sprzęt komputerowy przez Warnick Nowicjusz (130 p.)

93,608 zapytań

142,531 odpowiedzi

323,004 komentarzy

63,102 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...