Witam, posiadam niewielkie doświadczenie w programowaniu web. Zrobiłem zaprogramowany w JS koszyk zakupowy w sklepie internetowym do poziomu jego wyświetlania w odrębnym html z funkcjami dodawania produktu, sumowania kosztów w koszyku i również usuwania z niego produktów. Odpowiadający za to script JS wykorzystuje lokalną pamięć przeglądarki localStorage. Mam dylemat ponieważ napisany script funkcjonuje poprawnie w przeglądarce Chrome a w Firefox nie do końca. Kiedy pisana była mechanika koszyka w JS to wykorzystywałem w narzędziach deweloperskich przeglądarki Chrome >>Aplikacji localStorage oraz consoli. W przeglądarce Chrome wszystko działa poprawnie. A w Firefox nie. Sklep internetowy nie jest skończony do poziomu umieszczenia w internecie. Dodanie do offline-xampp-localhost i uruchomienie w Firefox nie przynosi oczekiwanego rezultatu a w przeglądarce Chrome zawsze jest poprawnie. Czy to oznacza, że po udostępnieniu zbudowanego przeze mnie sklepu w internecie użytkownicy mogą mieć problem z koszykiem gdy korzystają z przeglądarki Firefox lub innej niż Chrome? Mechanika koszyka na ten moment jest czysto frontendowa. Dodatkowo zapytam czy może pozostać frontendowa? Prosze doświadczonych programistów o odpowiedź na te dwa pytania.